Schleich játékok kedvező áron elérhetők!

A Schleich márkanév a prémium minőségű játékok szinonimája. A Schleich olyan cég, amely több mint fél évszázada gyárt Schleich-állatokat, Schleich-lovagokat, valamint számos más figurát és modellt, és elkötelezettségük a gyönyörű játékok megalkotása iránt valóban megmutatkozik minden egyes termékben.

Schleich játékok olcsón várják a jatektenger.hu weboldalra látogatva, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is szeretne mindent megtudni a játékok minőségéről és a rendelésről. Erős, mint a medve és hideg, mint a jég: a Schleich Eldrador hóviharmedve több fegyvert használ, hogy távol tartsa a betolakodókat a jégtől. Először is, ő az álcázás mestere: hófehér kabátjával a jegesmedve tökéletesen beleolvad a jégvilág környezetébe és meglepetést okoz ellenségeinek. Aki nem tud elég gyorsan elmenekülni, érintkezésbe kerül erős, mozgatható karjaival – a menekülés nem használ! Egyik erős karma teljes egészében jégből készült – egyetlen érintéssel lefagyaszthatja ellenfeleit! Ha egy ellenség megszökik a hatalmas hóvihar elől, titkos fegyvere után nyúl: a varázslatos jégcsákány után. A medve a jégcsákány segítségével szörnyű vihart hozhat létre számtalan jégrészecskéből, amely úgy sodorja el az ellenfeleket, mintha jeges szél fújna. A hóvihar medve támadása gyakorlatilag értelmetlen: jeges mellvértje minden támadást ellenáll!

A Schleich figurákat a részletekre figyelve modellezték, gondosan kézzel festették, és oktatási szempontból értékes játékidőt biztosítanak. A Szivárvány -sziget hegyeiben egy szárnyas szivárványos unikornis él a csikójával. Ők ketten repülnek a színes sziget felett a szivárvány végéig, és szárnyaik pompásan világítanak minden színben. Jöjjön és nézze meg őket! A csodálatos Paso Fino mén a tóparti nagy lókiállítás fénypontja. Amennyiben megrendelné ezeket a játékokat nézzen be a jatektenger.hu-ra.