Statikus lakossági és céges ügyfelek számára!

Számtalan esetben lehet szükség statikus munkájára, ekkor pedig nem árt, ha tudja, hogy kihez érdemes fordulni. Nem csak családi házak vagy társasházak esetén, hanem akár hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítése és későbbi ellenőrzése során is.

Statikus – Teljesen mindegy, hogy magán vagy céges ok folytán van szüksége statikusra, jó, ha tisztában van kihez kell fordulni. Ha nincs ötlete, mi a KreaBIM Kft egyaránt vállal munkákat lakossági és céges ügyfelek számára. A KreaBIM Kft munkatársai 3D modell építésével készítik a vasalási terveket. Ez azért is lényeges, mert így már a tervezés során kiszűrhetők azok a problémák és különféle hibák, melyekre korábban csak a kivitelezés során derült fény. Ha valóban profikat keres, akkor a KreaBIM Kft-t érdemes választani. A statikusok vállán komoly felelősség nyugszik, ők felelnek azért, hogy az épület egyensúlyi állapotban megálljon, valamint ellen tudjon állni a különféle külső erőhatásoknak. A statikus tervezi meg az építendő létesítmény tartószerkezetét. Talán mondanunk sem kell, hogy ezekhez komoly számításokat végez.

A KreaBIM Kft munkatársai nem csak családi házakat és különféle építményeket, hanem hidak engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítését is vállalják. De, nem csak hidak építésében vesznek részt, hanem akár meglévő hidak felújítását is megtervezik, valamint azok megerősítésében is közreműködnek. Tudva levő, hogy a hidakat tíz évente ellenőrizni kell, ami azt jelenti, hogy évtizedenként fővizsgálatokat és célvizsgálatokat kell végezni. Ha Ön is szeretné a KreaBIM Kft munkatársainak segítségét kérni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a kreabim.hu weboldalra, ahol elérhetőséget és bővebb információkat találhat!