Szauna építés Győr városában

A szauna egy kis helység, vagy akár egy önálló épület is lehet, mely száraz vagy nedves szaunázásra alkalmas. Egy szauna vásárlásával, egyedi környezetet teremthet otthonába, ahová visszavonulhat, és nyugodtan pihenhet.

Szauna építés Győr városában és környékén, az Inua Szauna Kft. kivitelezésével. Válassza a több mint 11év tapasztalattal rendelkező cégünket, saját szaunája tervezéséhez és megépítéséhez. A mi családi vállalkozásunk, kézzel gyártott és színvonalas termékeivel, a piac egyik legmeghatározóbb szauna gyártójává nőtte ki magát. Szaunáink mindegyike egyedi, etikusan és környezettudatos módon készül. Termékeink nemcsak Magyarországon, de már Németországban, Svájcban és Dániában is elérhetőek. Ügyfeleink közt megtalálhatóak egészségközpontok, fitneszstúdiók, illetve privát vásárlók.

Kínálatunkban, több szauna-kabin fajta áll vásárlóink rendelkezésére, mint például a prémium minőséggel rendelkező gőzös szauna, infrakabin, sókabin, vitrárium, illetve még fürdődézsa is. Minden megrendelés során, elsősorban az ügyfeleink igényeit és kívánságait tartjuk szem előtt. A gyártás alkalmával a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, és csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Kabinjaink alkalmasak hő-, só-, fény- és szín-, akusztikus, aroma- és gyógynövény-terápiára. Tekintse meg kínálatunkat a www.inuasauna.hu oldalon, illetve látogasson el a Hédervári, Boldogasszony sor 15. szám alatt található bemutatótermünkbe. Lehet, hogy használatra kész szaunáink, nem felelnek meg az Ön ízlésének vagy elképzelésének, ezért nálunk lehetőség van választania más méretet, színt, illetve formát. Csak szabadon kell, engedje fantáziáját, és mi segíteni fogunk a megvalósításban, személyre szabottan megtervezzük és kivitelezzük, az Ön saját wellness-projektjét.