Széfek otthon – Biztonság az otthonában

Manapság már az átlag háztartások számára is elérhetők a széfek. Minden háztartásban vannak olyan értékek, amik fontosak a ház lakói számára. A széfben biztonságban lesznek az értékek.

Széfek egyáltalán nem csak a milliárdosok privilégiuma. Anyagi helyzettől függetlenül senki nem szeretne arra hazaérni, hogy betörtek otthonába és elvitték értékeit. Magyarországon a leggyakoribb betörési mód az ajtó felfeszítése. Ezek után gyakorlatilag gyerekjáték megtalálni az értékeket és eltulajdonítani őket. A széf jó megoldás lehet, hiszen hiába törnek be a lakásba, a széfet egyáltalán nem könnyű kinyitni, különösen abban az esetben, ha rá sem bukkannak a széfre. Ugyanis van rá mód, hogy a széf gyakorlatilag láthatatlan legyen az illetéktelen behatolók számára. Talán látott már olyat filmekben, hogy a széfet a falba építették. Ez ma már bárki számára elérhető, azonban annyi hátránya van, hogy lehetőleg még az építkezés során be kell építeni a falba. Egy festménnyel, könyvekkel tökéletesen el lehet rejteni a széfet.

Ha a falba nem is, de akár a padlóba is be lehet építeni a széfet. Ennek az az egyetlen hátránya, hogy kényelmetlen leguggolni, hajolgatni a széfhez, ugyanakkor kiválóan lehet álcázni, ugyanis senki nem keresné pont a padklóban. Talán még ennél is furfangosabb a bútorba építhető széf, vagyis a bútorszéf. Ennek nagy előnye, hogy bármikor beépíthető és akárcsak a padlószéf esetében, ezt sem fogja senki keresni. Továbbá akár szakember segítsége nélkül is könnyen beszerelhető. Az általa nyújtott biztonság elsősorban attól függ, hogy milyen anyagú bútorba van beépítve a széf. Bővebb információkért és a széfek megtekintéséért látogasson el a banktechsafe.hu webáruházba! Az Ön otthonában is biztonságban lehetnek értékei széf által!