Tandem henger bérlés a legjobb áron!

A tandem hengereket úgy tervezték hogy könnyen kezelhetőek legyenek. Ez magában foglalja a kezelőszervek elhelyezkedését, a jól látható kezelői kijelzőt, a hajtókarokat, a láthatóságot, valamint az amplitúdó és a frekvencia egyszerű beállítását. És ez még csak a kezdet.

Tandem henger bérlés várja a bestrent.info weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg jobbnál jobb gépjeinket, amiket ön is kibérelhet. A talaj tömörítése és az utak építése tervezést, előkészítést és speciális felszerelést igényel. Ideális esetben a felületnek simának és egyenletesnek kell lennie, hogy elbírja a nehéz terheléseket és a szélsőséges időjárást anélkül, hogy eltörne. Ha nagy területen, vagy egy kisbirtokon egy rövid szakaszon kavicsos utat kell építeni, tandemhengerre van szükség. A tandem hengereknél egy acél dob van elöl és egy hátul. A görgőt a két dob ​​mozgása mozgatja. Két dobjának köszönhetően a tandem hengerek néhány órán belül teljes autópálya-szakaszokat lelapíthatnak és burkolhatnak. Bár kiválóak sík, fokozatos felületeken, például az aszfalton, tapadásuk hiánya miatt nem ajánlottak semmiféle speciális célra. A dob belsejében egy szabadon forgó hidrosztatikus motor tengelyére erősített excentrikus súly rezgéseket kelt.

Vannak olyan hengerek, amelyek egy második súllyal is rendelkeznek, amelyek a fő súlyhoz képest elforgathatók a rezgési amplitúdó és ezáltal a tömörítési erő beállításához. A tandemhenger legegyszerűbb formájában a vibrációt előidéző ​​súlyt úgy adják hozzá, hogy egyszerűen nagy darabokat helyeznek a görgőbe. Ahogy a gép mozog, a kövek összeütköznek a henger falával, és ezért rezgések keletkeznek. Amennyiben több információt tudna meg és bérelni szeretne, itt a helye nálunk a bestrent.info weboldalon.