Tattoo Győr kedvelt hely

A tetoválás rengeteg embert megbabonázott már, hiszen óriási fejlődésen ment keresztül, ezért manapság egyre divatosabb és különlegesebb formák rajzolhatóak a test bármely részére. A legfontosabb, hogy a legkisebb méretű tetoválást is szalonba, megbízható ember által végeztessük el, mert így lesz garantált az elégedettség, valamint a sérülés megelőzése.

Tattoo Győr egész területén a Zen Art nevű szalon miatt vált népszerűvé. Érdemes megismerkedni a Watercolor nevű tetoválási stílust, hiszen az elkészült rajz olyan hatású lesz, mintha ecsettel készítették volna. Ha ezt a technikát választja, akkor a színes változat az előnyösebb, mert sokkal látványosabb a fekete fehérrel szemben. Az Oriental stílus azoknak ajánlott, akik mély érzelmekkel teli történtet, eseményt szeretnének a testükre rajzolni. Az Old School tetoválási stílus már évek óta ismert és elterjedt hazánkban, hiszen az egyszerű vonalak és a 2D hatás jellemezi. Ha valaki kreatív, esetleg rajzfilmfigurás tetoválást szeretne, akkor mindenképp válassza az Old School stílust. Még rengeteg tetoválási stílus van, melyekkel ajánlott megismerkedni a nagy munka előtt.

A sokak által már jól ismert www.zentattooportre.eu weboldalon megtalálja az összes tetoválási stílust mintákkal együtt. Ezen a helyen megismerheti a győri Zen Art szalont, sőt még időpontot is kérhet pillanatok alatt. Ha még nem tervezte meg a tetoválását, akkor bátran kérje munkatársaink segítségét. Ha bármiféle kérdése van a tetoválással kapcsolatban, akkor mihamarabb tárcsázza a +36-30-374-56-05 telefonszámot, vagy írjon üzenetet az zentattoo@zentattooportre.eu e-mail címre. Mi garantáljuk, hogy nem fog csalódni, ha csapatunkat választja tetoválás, portré rajzolás, festés esetén.