Ultrahang vizsgálatok kedvező áron Budapesten

Egy olyan korszerű, diagnosztikai eljárásról beszélhetünk, amely teljes mértékben fájdalommentes és viszonylag gyorsnak, illetve sokatmondónak nevezhető.

Ultrahang vizsgálatok Budapest belvárosában, magasan szakképzett orvosok által. A Centrumunkban a legkorszerűbb berendezésekkel várjuk, ahol a különböző testtájakat, illetve az érrendszer vizsgálatát és más különféle vizsgálatokat is elvégezzük. A rendelőnkben úgy vizsgáljuk meg a betegeinket, hogy nem kell hozzá beutaló, vagy hosszas sorban állás, hiszen minden páciensünket előre egyeztetett időpont alapján várjuk. A Centrumunkban egy magasan szakképzett és több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező radiológus szakorvos végzi a diagnosztikai vizsgálatokat. Az ultrahang vizsgálat egy magas frekvenciájú, nagyon rövid hullámhosszú emberi füllel nem hallható hullámhangok segítségével történik. Az ultrahanggal végzett vizsgálatoknak semmilyen káros hatása nincs.

Az ultrahangos vizsgálatok alkalmasak hasi, kismedencei szervek, lágyrészek (pajzsmirigy, nyirokcsomó, emlő, herék), végtagi és nyaki erek, izmok illetve még ízületek vizsgálatára is. Az ultrahang a meszes, csontos képletekről, valamint a levegővel telt részekről teljesen vissza verődnek, így ebből következik az, hogy nem alkalmasak csontok, vagy tüdő szerkezetének a vizsgálatára. Továbbá a levegővel telt gyomor, vagy belek mögötti szervekről, illetve elváltozásokról sem lehet véleményt mondai a segítségével. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, ahol minden további bővebb információt megtudhat. Kattintson a belvarosiorvosicentrum.hu oldalára. Illetve hívjon bennünket a +36 30 870 74 27-es telefonszámon.