Utasbiztosítás kalkulátor az árak összehasonlítására

Ha egy távoli kórházba kell szállítani, vagy egy veszélyes zónából kell evakuálni, a helikopter szállítás több ezer forintba kerülhet. Az utazási biztosítás fedezheti az ilyen típusú költségeket.

Utasbiztosítás kalkulátor mindenki számára elérhető az axa-assistance.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk ha ön is kipróbálná szuper kalkulátorunkat, amiben meg kell adnia hogy hány útra köt biztosítást, hány éves, mi az úticélja, valamint hogy mikor utazik és mikor tér vissza. Kalkulátorunkkal összehasonlíthatja az árakat is. Megtörténhet, hogy valaki, aki közel állt önhöz elhunyt közvetlenül az indulási dátum előtt. Az utazás lemondásának fedezetével tragédia esetén a nyaralását megszakíthatja vagy elhalaszthatja anélkül, hogy elveszítené a pénzt amit már befizetett. Ha azonnal haza kell repülnie, és meg kell szakítania utazásának hátralévő részét, a légitársaság felszámíthat egy árat a járat megváltoztatásáért – még vészhelyzet esetén is. Az utazási biztosítás hozzájárulhat e díjak visszatérítéséhez.

Amikor hurrikán vagy vihar napokig tart és nem tud elmenni a reptérre hogy az üdülőhelyre érjen, ahol tartózkodna, elveszítheti a repülőjegy költségeit, és akár azt is, amit fizetett az üdülőhelyért. Az utazási biztosítási kötvény megvásárlása az utazás lefoglalásakor segíthet Önnek ezen költségek megtérítésében. Bővebb leírásért és még több információért nem kell mást tennie, mint fellátogatnia weboldalunkat az axa-assistance.hu-t és itt megtalálhat minden részletet az utasbiztosításról, megtekintheti az utasbiztosítási kalkulátor hasznosságát és akár igénybe is veheti a kalkulátorunkat mindössze néhány kattintással, teljesen díjtalanul. Weboldalunkon bankkártyával is fizethet.