Válassza a Pufi röfi társasjátékot

A szülők jól tudják, hogy mekkora örömöt tudnak okozni gyermeküknek, azzal, ha meglepik egy új játékkal. Nincs olyan gyerek a világon, akit ne lehetne boldoggá tenni egy új játékkal.

Pufi röfi társasjáték kapható a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. A társasjátékok nagyon jók, mivel általuk a gyerekek megtanulják, hogy milyen egy csapatban játszani másokkal. Ez sokat segíthet a későbbiekben abban, hogy könnyebben barátkozzanak, segítsenek egymásnak, meghallgassák egymás véleményét stb. Manapság már rengeteg társasjáték vásárolható meg a boltokban, és ezek közül sok olyan is van, amelyeket már négy éves kortól ajánlják. Ilyen például a pufi röfi társasjáték is. A játék főszereplője nem más mint Pufi Röfi, aki nagyon szereti a hamburgert, ezért nem is meglepő, hogy pufi lett tőle. Egy izgalmas játékról van szó, mivel nem lehet tudni, hogy mikor fog szétrobbanni Pufi Röfi nadrágja. A játék ideje általában körülbelül tizenöt perc és 2-8 főig játszható.

A játékszabályok nagyon egyszerűek. Miután egy játékos dob a kockával, megtudja, hogy milyen színű hamburgert kell felvegyen. Ezután annyiszor dobja meg Röfi fejét, ahányat dobott. Röfi pocakja a játék során egyre nagyobbra pumpálódik, és nem lehet tudni, hogy mikor pukkan szét. Vigyázni kell, mert bizony  nagyot pukkan, ha már nem fér több hamburger a pocakjába. A játékot az nyeri, akinél Röfinek az öve szétpukkan. A dobozban megtaláljuk Pudi Röfit, 16 darab hamburgert, 1 darab dobókockát és a használati útmutatót. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon képet is láthatunk a játékról. A vásárlás a webáruházból nagyon egyszerű és a megvásárolt terméket, akár már másnap kiszállítják Önhöz. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, hívja a +36 70 64 96 396-os telefonszámot, vagy írjon emailt az info@jatek-webaruhaz.hu email címre.