Vászonfotó rendelés, készítés ajándékba

A festmények kedvelőinek nagy öröm, ha egy újabb darabbal gazdagíthatják gyűjteményüket, ugyanakkor ha igazán szívhez szóló ajándékot szeretnél átadni, akkor érdemes a vászonképet személyessé tenni.

Vászonfotó rendelés, készítés által fotóid csodaszép vászonképekké változhatnak. A festmények szerelmesei általában odáig vannak a finom ecsetvonásokért, a művész tehetségéért és a művészi alkotásokért. Általánosságban elmondható, hogy a vászonképek, bár gyönyörűek, azonban nem sok személyes van benne. Van rá mód, hogy a vászonképek személyesebbek legyenek és ezáltal tökéletes ajándékokká váljanak a festmény rajongó rokon vagy barát számára. A sooters.hu weboldalon megrendelheted saját vászonfotód vagy akár ajándéknak is tökéletes lehet. A vászonfotó bármilyen fotóról vagy képről készülhet. A vászonfotó elkészítése során prémiumvászont valamint élénk színeket használnak a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Abban az esetben, ha a fotó minősége megkívánja, akkor ingyenes képkorrekció keretein belül javítják a színeket, a fehéregyensúlyt, a bőrszíneket élénkebbé teszik és ha kell világosítanak, ahol kell, ezenkívül beállítják a megfelelő képarányt. Abban az esetben, ha megcsúsztál az ajándékkal. akkor kérhetsz 3 óra extra gyors munkát, hogy mielőbb kézben tudhasd a vászonfotót. Természetesen a kép méretét is te választod ki. A megrendelt vászonkép átvehető Budapesten személyesen vagy Pick-Pack Ponton az ország számos különböző pontján. Ha szeretnéd, akár futárral is megküldik vászonfotód. Látogass el a sooters.hu weboldalra bővebb információkért és rendeld meg saját vagy ajándékba szánt vászonfotód még ma! Ezenkívül tekintsd meg a további személyes jellegű ajándékötleteket is!