Védje meg az egészségét használjon bio mosószódát

A cégünk által forgalmazott termékek, arra az elvre épülnek, hogy minden olyan adaléktól mentesek legyenek melyekkel árthatunk saját egészségünk, illetve a környezetünkre is egyaránt.

Mosószóda többféle kiszerelésben is kapható, melyekkel csodaszép tisztára moshatjuk a ruháinkat. A teljes kínálatunkat megtekintheti a honlapunkra kattintva, melyet a www.cleaneco.hu honlapjára kattintva talál. A webshopunkból pár kattints által könnyedén megrendelheti a bio háztartási termékeinket, melyekkel csillogóvá varázsolhatja az otthonát. A bio mosószóda igazán hatásosan tisztíja ki a ruháinkat a legmocskosabb szennyeződésektől is. Legyen szó olajfoltról, csokiról vagy éppen vörösborról, az átlag mosópor akár felének a felhasználásával is bámulatos eredményeket érhetünk el. Az igazán makacs szennyeződéseknél ajánlott akár több órás áztatást is igénybe venni. A mosószóda több funkciós, hiszen nem csak ruhák tisztításra, de mosogatásra és általános tisztításra is alkalmazható. Legyen szó zsíros edényekről, égett foltokról, zsíros tűzhelyről, piszkos WC-ról a mosószódával garantált eredményeket érhetünk el.

A cégünk legfőbb célja, hogy a tisztítószerek kizárólag természetes alapanyagokból készüljenek, korszerű és környezetbarát eljárásokkal. Minden termékünk megfelel az Európai Unió előírásainak. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen fel bennünket a szaküzleteinkben, illetve elérhetőek vagyunk online. A webshopunkból megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül az ország bármely pontjára kiszállítjuk. Minden további információért kattintson a honlapunkra. Illetve érdeklődjön a +36 1 920 1113-as telefonszámon vagy az info@cleaneco.hu e-mail címen. Forduljon hozzánk bizalommal!