Veze Cirrus 2020 száraz gyöngyöző bor

A Veze Cirrus 2020 tele van ízletes aromákkal, aminek köszönhetően igazán telt ízvilággal rendelkezik. A Veze Cirrus többek közt a friss alma, körte és hárs virág aromáit tartalmazza. Egy igazán könnyed, gyengéd bor, amely kiegyensúlyozott savassággal rendelkezik és a gyümölcsök hosszantartó lecsengésével frissíti fel a fogyasztót.

Száraz gyöngyözőbor telt aromákkal, leginkább ez jellemzi a Veze Cirrus 2020 elnevezésű bort. Szőlőjét kiváló mádi dűlők terméséből válogatták ki, például a dél-keleti fekvésű Juharos dűlő terméséből. A szőlőültetvény Mád településtől északra, a tokaji vidék legkiválóbb adottságokkal rendelkező területein található a mádi medencében. A 2020-as év tavasza meglehetősen csapadákszegény volt a mádi medencében. Márciusban ugyan volt egy kevés csapadék, majd egészen május végéig semmi. A száraz időszak következtében a növények ébredezése csak később következett be. A nyár egészen meleg volt és nagy felhőszakadások kísérték. Az ősz pedig átlagosra sikeredett. Alapvetően a szőlő be tudta hozni lemaradását, aminek köszönhetően a szakemberek gyönyörű savakkal és csodás beltartalommal tudták leszüretelni.

A Veze Cirrus 2020 gyengéd, kiegyensúlyozott nedű, melyet öröm kortyolni és fogyasztani. Elsősorban könnyed ételek fogyasztása mellé ajánljuk kísérő gyanánt, például pirítóshoz tetején papenade, sóval és tört fokhagymával, esetleg dinnyével és prosciutto-val. Baráti eseményekhez és könnyed vacsorákhoz tökéletesen passzol ez a zamatos, ízletes bor. Biztos lehet benne, hogy vendégei nem hagyják szó nélkül és dicsérni fogják a házigazda remek ízlését. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Veze Cirrus 2020 zamatos borról, esetleg meg rendelné, akkor látogasson el a veze.hu webáruházba!