A melyiksuli.hu egy online oktatásszervező

A tökéletes tanfolyam megtalálásához szükség van egy olyan weboldalra, mellyel könnyedén találhatsz rá arra a képzésre, ami árban, helyszínileg és feltételekben is megfelel az elvárásaidnak. Weboldalunkon keresztül, több mint 2 ezer ajánlat közül találhatod meg a számodra tökéletes tanfolyamot.

A melyiksuli.hu egy online oktatásszervező és közvetítő rendszer. Itt az iskolarendszeren kívüli képzési lehetőségeket és konkrét ajánlatokat kínáljuk a tanulni vágyók számára. Keress képzés és tanfolyam típusok közt, találd meg a neked megfelelő felnőtt képzést, válassz megyék, városok, a kezdési időpontok, illetve a kedvezményes ajánlatok alapján. Ha weboldalunkon keresztül regisztrálsz, az oktatási intézmény által nyújtott árengedmények mellett, egyéb online kedvezményekben is részesülhetsz.

Itt nem kell egyesével az oktatási intézmények honlapját felkeresni, kényelmesen böngészhetsz keresőnk segítségével. Összehasonlíthatod a különböző ajánlatokat és ez alapján választhatod ki a megfelelőt. Ha megtaláltad a számodra tökéleteset, weboldalunkon közvetlenül jelentkezhetsz, csak kattints az „online jelentkezés” gombra. A választásnál vedd figyelembe, hogy a felnőttképzési intézmények egymástól eltérően tüntetik fel a díjakat, ezért érdemes a jelentkezés előtt meggyőződni arról, hogy melyik a számodra legelőnyösebb. Weboldalunkon olvasd el tippjeinket, melyekkel segítségedre lehetünk abban, hogy biztosan a jó döntést hozd meg. Nálunk a jelentkezés kockázatmentes, hisz ha rajtunk keresztül nyújtod be jelentkezésed, és 8 napon belül esetleg egy kedvezőbb ajánlattal találkoznál, elállhatsz a velünk kötött megállapodástól. Ha kérdésed merülne fel a jelentkezéssel kapcsolatban, írj bátran az ugyfelszolgalat@melyiksuli.hu e-mail címre.