A mobil sátor számtalan előnnyel rendelkezik

Otthonunkban az éppen nem használt szerszámok, különféle eszközök, de még az alapanyagok esetében is gyakorta gondot jelent a tárolás kérdése. A rendelkezésre álló hely általában sosem elégséges, ez pedig komoly kihívást jelent a mindennapok során is. Ez a probléma hatványozottan igaz a nagyobb cégek esetében, különösképp az ipar, a mezőgazdaság és az állattartás vonatkozásában.

Szerencsére mobil sátor használatával könnyen orvosolható ez a dilemma. Ezek a felépítmények ugyanis megannyi előnnyel rendelkeznek a hagyományos tárolókhoz képest. Mind közül a legnagyobb befolyással az bír, hogy igény szerint egyszerűen áttelepíthetők, ez pedig a felhasználásukat sokoldalúvá teszi. Például egy több száz hektáron folyó földművelés kapcsán egyáltalán nem mindegy, milyen távolságokat kell megtenni a különböző munkagépekkel, illetve hogy hol lehet elhelyezni a betakarított magokat. Egy mobil sátor segítségével a fuvarozással töltött idő a töredékére csökkenthető, ezzel pedig nem csak rengeteg energiát, de ezzel párhuzamosan tetemes költséget is megspórolhatunk.

Ráadásul a mobil sátor felállításához nincs szükség sem speciális gépekre, sem hosszadalmas előkészületekre. Akár talajra, betonra, vagy épp aszfaltra is telepíthető, sőt, igény szerint akár konténerekre is felállítható. Struktúrájának hála az utólagos bővítés is villámgyorsan elvégezhető, így a megnövekedett kapacitásigény egyszerűen lekövethető. A mobil sátor emellett tartósság tekintetében is kiváló mutatókkal rendelkezik. A horganyzott acél elemek hosszú távon is ellenállnak a külső behatásoknak, a megerősített, vastag ponyva pedig olyan PVC bevonattal rendelkezik, ami kitűnően véd az UV-sugárzás ellen. A helykihasználás is példás, falra, illetve speciális blokkra telepítve száz százalékban kihasználható a tér, ám még talajra rögzítve is két méteres hasznos belmagassággal kalkulálhatunk, már az oldalfaltól 50 centiméterre.