Hűtőház – ahol a szakszerű hűtés az elsődleges

A hűtőház egy olyan hasznos épület, mely kívülről ugyanúgy fest, mint bármelyik más raktár, ám belülről egészen más, legfőképpen a dermesztő hideg jellemzi. A hideg segítségével képesek az üzemeltetők olyan körülményeket biztosítani, melyek megfelelnek a fagyasztott és előhűtött élelmiszerek tárolására.

A Nagytarcsán található Jég-sziget hűtőház csapata számos szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, s minden erejével azon dolgozik, hogy megfeleljen a kívánalmaiknak. Az ipari területen elhelyezkedő hatalmas raktárépület bármely autópályáról egyszerűen megközelíthető. A legmodernebb technológiával felépített raktár nem csak az energetikai követelményeknek tesz eleget, de olyan berendezésekkel lett felszerelve, melyek tökéletesen elősegítik a hatékony munkavégzést. A hűtőház belső tere igen nagy raktérrel rendelkezik. Nevezetesen 2 hűtőkamrával, melyek együttes területe 900 négyzetméter, ahol a dolgozók 1000 db EUR raklapot tudnak elhelyezni. Emellett még található egy sokkoló fagyasztó kamra is. Mind a fagyasztásra, mind a csomagolásra naponta 24 tonna a kvóta.

A hűtőház szolgáltatásai között szerepel az élelmiszerek csomagolása, átcsomagolása, a címkézés, kartonozás, fagyasztás, bérhűtés, fagyasztott vagy előhűtött élelmiszerek tárolása, valamint az egalizálás. A modern logisztikai központ rengeteg fejtöréstől kíméli meg ügyfeleit. A Jég-Sziget hűtőházzal nem lehet melléfogni. A kapcsolattartók készséggel segítenek azoknak, akik nem jártasak a hűtőház tárolás, a bérhűtés mikéntjében. A jeg-sziget.hu oldalon további információk, képek és videó található a területről, valamint a raktárról, illetve a „Kapcsolat” menüpontban az elérhetőség is megtalálható. Keressék őket bátran, ha megbízható és minőségi munkát végző csapatra szeretnék bízni a hűtést és a vele járó teendőket!