A Swarovski karórák világa

A Swarovski a világ egyik vezető ékszer márkája és ékszer előállítója már hosszú évtizedek óta jelen van az órák, a karórák piacán is, mind a férfiak, mind a hölgyek számára készítenek elegáns és strapabíró óraszerkezeteket. A Swarovski azonban igazán az elegáns, divatos és szemkápráztató női órák mestere, amelyek bármely hivatalos, vagy ünnepi összejövetelen magabiztosan irányítják a társaság figyelmét viselőjükre.

A Swarovski női karórák túlnyomó többségükben analóg számlappal készülnek, a pontos idő mutatását  pedig a precíz japán kvarckristályokon alapuló svájci időmérés teszi lehetővé és megbízhatóvá. Az óratok – mint a minőségi óratokok esetében  – nemesacélból készülnek, az óraüveg pedig általában ásványi üveg, vagy karcálló zafír üveg kristály. Az óra maga sok típus esetén 50 méter vízmélységig vízálló, így zuhanyzáskor, uszodában, strandon, esőerdőben ejtőzve nem kell rá külön gondot fordítani.

A Swarovski női óra a női formákhoz és a női kéz kecsességéhez lett tervezve, a kis 28 mm tokátmérőtől a 39 mm-ig számos méretből választhat az óravásárló.  Az osztrák márka a gazdag órakínálatában sem fukarkodott a céget híressé tevő kristályokkal, számos módot talált a kristályok logikus és esztétikus elhelyezésére az óramodelljein. A Swarovski órák anyaghasználatukban és színeikben az eleganciát tartják szem lőtt, választékunkban nemcsak arany, ezüst és fekete órák kaptak helyet, hanem igazán egyedi éjkék és smaragdzöld darabok is.

Ha egy Hozzád tökéletesen passzoló Swarovski karórát szeretnél a hétköznapokra, vagy alkalmi viseletre, látogass el a Divatékszerbolt Swarovski webáruházba, ahol bizton találsz kedvedre való megoldást!