A tértágító, csodálatos, sokoldalú fehér szőnyeg!

Hogyan növelhető optikailag a kis nappali tere? A világos színek, a fehér fal és a fehér szőnyeg csodákra képes. Játék a színekkel, a fényekkel, trükközés az anyagokkal és a legkisebb nappali, vagy hálószoba is nagynak fog tűnni.

Nem kell azonnal falat bontani, ha zavar, hogy túl kicsinek, zsugorodottnak tűnik a lakásod. Vedd elő a fantáziád és inspirálódj a jobbnál jobb ötletek között. A fehér szín a lakberendezésben gyakran előfordul. Eleganciát, tisztaságot, egyszerűséget és tökéletességet közvetít.

Ha kicsinek érzed otthonod tereit, használj nagyon sok világos színt. A fehér szőnyeg tökéletes trükk, bármelyik helyiség nyújtásához és nagyításához. Fehér színű bútorok mellett tökéletes harmónia lesz a nappaliban. A fehér bútor előnyös, mert nem kell naponta port törölni, ellentétben a sötét, a fekete polcrendszerrel. Aki érzékeny minden porszemre és azonnal előkerül a portörlő, amint leszáll egy porszem, semmiképp se sötét bútorral rendezkedjen be. A fehér viszont nagyon praktikus e tekintetben is. Szépsége lehengerlő, minden növény fókuszba kerül mellette. A fehér színhez a legkönnyebb a többi színt társítani, szinte minden illik hozzá.

A fehér szőnyeg, nappaliba történő használata elsőre nagyon kényesnek tűnhet, pedig igenis élhető. Előkelőséget, stílusosságot és eleganciát érzékeltet a lakásban a fehér szőnyeg.

A fehér színhez bármilyen színű takarót, plédet választhatunk nappalink kanapéjára. Színes kis díszpárnák, színes faliképek, hangulatos függönyök tarkíthatják a lakást. A fehér szín tökéletes, multifunkcionális lakberendezési alkotóelem, amit stílustól függetlenül használhatunk.

Például a fehér szőnyeg nem csak a nappaliban applikálható, hanem a fürdőszobában, a konyhában és az előtérben is. A folyosón tökéletes lehet egy gyönyörű shaggy fehér szőnyeg is.  A shaggy az egyik legkedveltebb szőnyeg fajta, ami fehérben igazán tündérien mutat.

Kicsi a fürdőszoba? Fehér szőnyeggel itt is trükközhetünk. Egy fehér fürdőszoba szőnyeg ebben a helyiségben is elvarázsolt hangulatba ejt. Élénk színű törölközőkkel megtörheted és feldobhatod a hangulatot. A kisméretű fürdőszoba terének növeléséhez jó fortély még, ha hatalmas tükröt helyezünk el, ami egyértelműen gigászi hatást fog kelteni.

Lakberendezni igazán izgalmas dolog. Életterünk felvillanyozása, folyamatos megújítása hangulatunknak is jót tesz. Alakítsd ki Te is olyanná otthonod, ahol a legjobban érzed majd magad.