Cry babies varázs könnyek babakocsi készlet

A Cry Babies babák nagy népszerűségnek örvendenek, így a gyerekeknek nagy örömet okoz, ha ilyen babát kapnak ajándékba. A babával való játék akkor az igazi, ha van mellé babakocsi is! A Cry Babies gyártói is tisztában vannak ezzel és elkészítették a babakocsit, így a gyereknek nem kell kézben vinnie a babát, köszönhetően ennek a különleges babakocsinak.

Cry babies varázs könnyek babakocsi készlet – A Cry Babies babák nagyon különlegesek és érdekessé teszik a játékot. Ezeknek a babáknak a különlegessége, hogy valódi könnyeket hullatnak. Ehhez mindössze meg kell tölteni a sapkájuk alatt rejtőző tölcsért vagy meg kell itatni őket, ez a baba típusától függ. A Cry babies varázs könnyek babakocsi készlethez Fancy sírós baba tartozik, mely valódi könnyeivel lágyítja meg a kisgyerek szívét. Ha a könnyek a tartályba kerülnek, akkor csoda történik, ugyanis a csőből mókás gőz árad ki. Ilyet más babánál biztosan nem lát a gyerek! Ha nem szeretne egy újabb, megszokott babát ajándékozni gyermekének, akkor a Cry Babies a tökéletes választás, ráadásul számtalan szettből tudja kiválasztani a megfelelőt. Ezeknek a különleges babáknak köszönhetően egyetlen pillanatig sem fog unatkozni a gyerek!

A Cry Babies babák igazán különlegesek, így, ha gyermeke még nem rendelkezik ilyen babával, akkor érdemes vásárolni neki egyet. A Cry Babies babáknak több típusa is van, így mindenki megtalálhatja az ideálist, mellyel gyermeke arcára mosolyt tud csalni. A babákat három éves kortól ajánlja a gyártó gyermekek számára. Ha szeretne bővebben tájékozódni a Cry babies varázs könnyek babakocsi készletről vagy további Cry Babies szetteket tekintene meg, akkor érdemes ellátogatni a jatek-webaruhaz.hu weboldalra és tájékozódni! A jatek-webaruhaz.hu weboldalon minden fontos információt megtalál egy helyen!