Mi a jó a lovas ágynemű garnitúrában? Az, hogy mindenkinek való!

Van ember a Földön, aki nem szereti a lovakat? Hacsak nincs valami kellemetlen emléke és beidegződése velük kapcsolatban, akkor lehetetlen, hogy ezeket a gyönyörű állatokat valaki ne kedvelné.

Lovas ágynemű garnitúrát bármikor vásárolhatunk. Ha felújításon esett át a lakás vagy a hálószoba, vagy egyszerűen csak meguntuk már a régit és vágyunk valami újra. A lovas ágyneművel nem lehet mellé fogni akkor sem, ha ajándéknak adjuk valakinek.

Lovas ágynemű garnitúra kapható többféle méretben és szettben is. Nők, férfiak, gyermekek, kicsik és nagyok, kedves és kedvenc alvótársai lehetnek a lovas ágyneműk. Az egyszemélyes lovas ágynemű garnitúra 3 db ágyneműből áll: paplanhuzat, nagypárna huzat és kispárna huzat.

Vannak kétszemélyes garnitúrák, amelyek 6 vagy 7 részesek. A 6 részes 1 db nagy paplanhuzatból áll, ami alatt közösen álmodhatnak a párok, 1 db nagyméretű takaróra lehet ráhúzni, aminek a mérete 200 x 200 cm.

Gyerekeink különösképpen rajonganak a lovakért, körükben nagyon népszerűek a lovas táborok. Nyáron a szülők ottalvós lovas táborokba is elviszik gyerekeiket, akik így még több időt tölthetnek kedvenceikkel. Hatalmas ötlet a szállásadóknak ilyenkor, ha a gyermekek kedvében járnak a szálláshely hangulati világában is. Lovas képek a falon, természet közeli életérzés átadása, falusi élményekkel gazdagított, hagyományos bútorok, berendezések. A hálóban természetes színek alkalmazása és különösen nagy öröm a kicsiknek, amikor az ágyon lovas ágynemű garnitúrát pillanthatnak meg. A gyermekek nem csak a szabadban szívhatják magukba a természet felejthetetlen illatát, hanem az esti lefekvés előtt is. Az ilyen élmények zsigerig beléjük égnek és egy életre szóló élménnyel gazdagodnak.

Lovas ágynemű garnitúra többféle anyagból készülhet, külön nyári és külön téli időszakra is tervezhetnek a lovas táborok szállásadói. Amikor hűvösre fordul az idő, akkor a flanel anyag a legjobb választás, ez alatt egészen biztos, hogy nem fáznak majd a fáradt kis csöppségek. Nyáron pedig jöhet a jól szellőző, lágy krepp, amit még vasalni sem kell, nagyon szuper gyürkös anyagának köszönhetően.

A gyermekek, állatokhoz való viszonyát nem lehet elég korán elkezdeni. Saját kutya, cica, vagy hétvégenként egy kis lovaglás nagyon jó döntés annak, aki tudatosan szeretné gyermekeit nevelni.