A weboldal készítés nem kis feladat!

A Vteamdesign egyedi fejlesztésű weboldalak számos előnyökkel rendelkeznek:
– bármikor módosíthatóak egyedi igényeknek megfelelően.
– adminisztrációs felülete egyszerű, könnyen megtanulható
– folyamatosan fejleszthető
– a kezelők bármikor elérhetőek és rugalmasak
– profi szakemberek készítik

Hogyan történik a weboldal készítés? Beszélgetés Medvedovszky Annával
„Egy weboldal készítése nem kis feladat, sem a marketing cég, sem a megrendelő részéről. A marketing cég összeszedett és pontos project manageléssel vezényli le minden egyes weboldal készítését, melyben több szakember (designer, programozók, marketinges) is részt vesz.

Az első igényfelmérés talán a leghosszabb, hiszen ebben kell átbeszélni a weboldal működési elveit, melyben összevonják a megrendelői igényeket a célközönség igényeivel. Ezután elindul a folyamat. A marketing cég kialakítja a weboldal készítés során a weboldal arculatát, majd a terveket átadja a front end programozónak, aki „mobillá”, azaz mozgóvá teszi azt. Ezután kezdődik a második intervallum, a  back end, azaz a háttérprogramozás, mely magába foglalja az adminisztrációs felületet  és a weboldal működési feltételeihez szükséges programfunkciókat. Amint elkészült vele, jön a harmadik, s talán ügyfél részéről is a legnehezebb felvonás, a honlap feltöltés. Hiszen a weboldal készítés után a site még mindig nincsen kész, hiszen ahhoz hogy az elkészüljön, tartalmilag is fel kell tölteni. Ez weboldal típustól függően lehet egy hét- de akár egy év is! Egyes webshopok készítését követően akár több éves együttműködésre is szükség lehet, hiszen a trendek, a funkciók és a termékkínálat folyamatosan változik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan céget bízzon meg, amely stabil háttérrel, megbízható és jó szakemberekkel dolgozik.”

A Vteamdesign profi csapata már 10 éve működik az online és offline marketing élén. Amennyiben weboldal készítést igényel forduljon bizalommal nyitott, megbízható és tapasztalt szakemberekhez. www.vteamdesign.hu