Antiallergén paplan jó áron!

A dizon.hu webáruház kínálatában kedvező áron lehet vásárolni ágyneműhozatot, paplanokat, párnákat, szőnyegeket és függönyöket is, így ön is vásárlás előtt áll, akkor mindenképp weboldalunkat válassza, hiszen nálunk mindig van valamilyen akció. Az antiallergén paplanok most különös népszerűségnek örvendenek, így ha ön is erre vágyik, akkor látogassa fel weboldalunkat.

Antiallergén paplan kiemelkedően jó áron kapható a dizon.hu weboldalon. A Mimike Antiallergén Paplan Párna garnitúra nagymértékben csökkenti a porok és atkák okozta kellemetlen allergiás panaszokat, ráadásul a pamut fedőanyag sem engedik az atkák letelepedését, így egész éjszaka nyugodtan aludhat. Ez egy kiváló magyar termék amely mind a négy évszakban tökéletesen használható, ráadásul minősége első osztályú. A paplan nagyon puha, kellemes tapintású, és a kényelemérzete is maximális. A garnitúra 3 részes, poliészter-szálból készült. A Donáta Antiallergén Téli Vastag Nagy Paplan egy másik kiváló minőségű antiallergén paplan amely megédesíti az álmokat, hiszen pihepuha, meleg és igazán vastag.

Pamut fedőanyaga szigorúan atka ellenes, és a por általi allergiás tüneteket is megszünteti. A paplan kellemes tapintású, első osztályú minőségű, mérete pedig 200×220 cm. A Díva Steppelt Antiallergén Paplan is csakis jó tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen minden évszakban használható, könnyen kezelhető és mosható mosógépben, valamint antibakteriális kikészítésű. További információkért és bővebb részletekért nem árthat felkeresni weboldalunkat a dizon.hu-t, hiszen itt megtekintheti a teljes paplan kínálatot is. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni nekünk, mindenképp forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@dizon.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 509 2418 telefonszámot.