Apartman Várpalota városában

Várpalotai apartman vár minden kedves nyaraló családot kedvezményes árakkal, ezért nézzen be hozzánk ha ön is pihenni készül, hiszen várpalotai apartmanunk csodás relaxálást biztosít kellemes környezetben. Hozzánk akkor is fordulhat, ha nem nyaralás, hanem üzleti ügyben érkezik.

Apartman Várpalota városában elérhető nagyon kedvező áron a pekiapartman.hu weboldalon, tehát ha ön is éppen itt keres szállást családjával, barátaival, akkor mi garantáltan segítünk majd önnek. Várpalota egyik ismert látnivalóján, a Thury-kastélyon kívül más is van amit érdemes megnézni, vagyis mindössze néhány kilométerre fekszik számos más, csodaszép látnivaló. Ott van Veszprém, a királynők városa, Székesfehervár amit a királyok városának neveznek, Bakony a hátizsákos turisták kedvenc helye, végül pedig a közelben van a Balaton is, a magyar tenger. Ezek a helyek mind 30 kilométeren belül vannak, tehát ha ezeket szeretné fellátogatni, akkor itt a helye nálunk. Noha a szálláshelyünk nem a földszinten helyezkedik el, a tetőtérről lenyűgöző panorámás kilátás nyílik az egész városra, emiatt pedig már azt sem fogja bánni, hogy nem a földszinten van az apartman.

Weboldalunkon kitölthet egy kérdőívet is ha  bármi kérdése lenne az árakkal, az apartmannal vagy a foglalással kapcsolatban. A kérdőívben meg kell adnia nevét, üzenetét, valamint e-mail címét, mi pedig visszajelzünk önnek a válasszal. Ha inkább telefonon venné fel velünk a kapcsolatot, ezt is nyugodtan megteheti, csak tárcsázza a +36-70-386-8141 telefonszámot és csapatunk boldogan válaszol majd minden feltett kérdésre. Bővebb leírásért és további részletekért mindenképpen keresse fel a pekiapartman.hu weboldalt, ahol mindent megtudhat apartmanjainkról, megnézheti az árakat, valamint megtekintheti az apartman képeit is képgalériánkban.