Átlátszó építő zselé az igazán extrém körmökhöz!

Minden körmös tudja, hogy vannak olyan vendégek, akiknek az átlagos, hagyományos unalmas és az igazán extrém, izgalmas körmöket részesítik előnyben. Ha a Te vendégeid is szeretik a különleges, hosszú, extrém körmöket, akkor érdemes lehet beszerezned egy MarilyNails átlátszó építő zselét!

Átlátszó építő zselé a MarilyNails kínálatában kifejezetten szalonmunkához! Ha számodra is elsődleges a kiváló minőség, akkor érdemes megismerned a MarilyNails-t és annak kiváló termékeit! Tagadhatatlan tény, hogy a zselé manapság nagy népszerűségnek örvend. Ha a porcelánt nem is tudta letaszítani trónjáról, az kétségtelen, hogy komoly konkurenciát jelent vele szemben. Egy jó minőségű átlátszó zselé pedig minden körmös álma. A MarilyNails kínálatában kapható átlátszó építő zselé víztisztaságú, sárgulásmentes, könnyen kezelhető anyag, emiatt a körmösök körében nagy népszerűségnek örvend. Sőt, a vendégek is dicsérik, hiszen az átlátszó építő zselé kellemes citrusos illattal rendelkezik, amely építéskor és reszeléskor egyaránt érezhető. Tökéletes, kissé sűrű állagának köszönhetően könnyen kezelhető és extrém körömformák, valamint hosszabb körmök kialakítására is alkalmas.

Legyen vendégednek bármilyen vad kívánsága, biztos lehetsz benne, hogy a MarilyNails építő zselé, illetve a márka egyéb termékeinek használatával meg fogod tudni valósítani az adott manikűrt. A MarilyNails gondoskodik a kiváló minőségről, neked csak a szaktudást kell mellé rakni és garantált a vendégek elégedettsége. Építés során érdemes ügyelni rá, hogy a körömfelületre vékony rétegben vidd fel az átlátszó építő zselét, így nem csak az anyaggal lehetsz takarékos, de a polimerizációs hőt is el tudod kerülni. Bővebb információkat a marilynails.hu webáruházban találsz!