Nem mindegy milyen samponnal mos hajat!

Könnyű lenne azt mondani, hogy teljesen mindegy, milyen sampont használ a hajmosás során, azonban az az igazság, hogy nagyon is sokat számít, hiszen egy-egy sampon használatakor különféle anyagokat juttatunk a szervezetünkbe. Szerencsére egyre többen keresnek tudatosan sampont.

Rozmaring sampon több szempontból is ideális választás! A tapasztalatok azt mutatják, hogy az emberek egyre inkább felismerik, hogy mennyire fontos a tudatos választás. Nem elég a termék csomagolását nézni vagy azt, hogy a marketingesek mennyire végeztek jó munkát. Sokkal fontosabb a termék összetétele. A legjobb, ha a természetes, növényi összetételű kozmetikumokat részesíti előnyben, amelyek nem tartalmaznak vegyszereket. A MagicHerb rozmaring gyógynövényes sampon tökéletes megoldás korpás fejbőrre. Mivel a rozmaring sampon nem tartalmaz vegyszereket, így nem irritálja a fejbőrt és a szemet. Éppen ezért bátran ajánljuk ekcémások és allergiában szenvedők számára is! Azt, hogy a rozmaring sampon nem tartalmaz vegyszereket, nyugodtan értheti szó szerint, ugyanis sem szilikont, sem mesterséges színezéket vagy illatanyagot, sem szulfátot, sem parabént vagy SLS/ALS-t nem tartalmaz.

A rozmaring sampon bőrnyugtató hatású, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, így elősegíti a hajszálak növekedését és csökkenti a hajhullás mértékét. A MagicHerb rozmaring sampon használatát követően nem kell savasító öblítést alkalmazni, mint a többi natúr sampon használata esetén. A rozmaring sampon használatával a haj könnyen kezelhetővé, ellenállóvá, fényessé és rugalmassá válik. Tökéletesen ápolja és védi a hajat, így rövid haj esetén balzsamra sincs szükség. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a rozmaring samponról, akkor érdemes ellátogatni a magicherb.eu webáruházba!