ATP Szövegírás – egy új terület

Az ATP Szövegírás munkatársai biztosan nem unatkoznak, mivel egyre több megrendelést kapnak eBook-készítésre. Ráadásul újabban a grafikát is ők készítik.

Az ATP Szövegírás eBook-jairól és grafikai munkáiról még több információ ide kattintva. Az ATP Szövegírás munkatársai egy új területen is kipróbálták magukat, amiről úgy nyilatkoztak: „kicsit olyan, mintha könyvet írnánk”. Valóban, hiszen az eBook megírása nem kis feladat és alapvetően tényleg könyvekről van szó. A feladat az volt, hogy egyedi, edukatív tartalmat hozzanak létre, ami kutatómunkát, utánajárást igényelt, így sokkal komplexebb feladat, mint egy egyszerű blogbejegyzés megírása. Bővebb információkat nem igazán árulhatnak el a munkáról a titoktartási megállapodás miatt, de már így is következtetni lehet rá, hogy nagyobb volumenű munkákról van szó, mint pár egyszerű cikk megírása. Az ATP Szövegírás kínálati palettája tehát kiszélesedett. Ráadásul nem csak a szövegírási feladatokat tudják ellátni, de magas minőségű grafikai szolgáltatással is állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Az ügyfeleknek csak meg kell álmodniuk milyen e-bookot szeretnének és milyen céllal készül el a honlapra, az ATP Szövegírás csapata pedig megvalósítja az álmot. A minőség szövegírás és a modern, látványos grafika által a mai trendeknek megfelelő kiadvány készül el. Az eBook készülhet angol és magyar nyelven egyaránt. Manapság nagyon praktikus az eBook, hiszen az ember bármelyik okos készülékén képes olvasni. Természetesen a hagyományos könyveket nem szorítja ki, azonban egyre népszerűbb, ezt kár is volna tagadni. Ha Ön is lát benne lehetőséget és szívesen elkészíttetné e-bookját, akkor látogasson el az atpszovegiras.hu weboldalra, ahol elérhetőségeket is találhat.