Whirlpool javítás árak feketén-fehéren

Egy ideális világban minden szerviz egyértelműen feltüntetné az árakat weboldalon, vagy ha nem rendelkezik ilyennel, akkor is tisztázná a megrendelővel még a javítás előtt, hogy mennyibe fog kerülni az elvégzett munka és nem hasra ütésszerűen mondaná az árakat.

Whirlpool javítás árak – Sajnos számos olyan hírt hallani manapság, hogy a szerelő csillagászati összegért vállalja csak a javítást, így gyakorlatilag nem sokkal jár jobban az ember, mintha újat vásárolna. Holott a javításnak pont az volna az értelme, hogy csak akkora összegért vállalja be a műszaki cikk tulajdonosa a javítást, amíg az anyagilag még megéri. Gyakran merül fel a kérdés, hogy mi az az összeghatár, ameddig még megéri megjavíttatni a háztartási eszközt. Tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy a készülék bekerülési árának 60%-ig. Ez azt jelenti, hogy jelenleg egy ugyanilyen tudással bíró készülék árának a hatvan százalékát kell nézni, nem pedig a valamikori vásárlási árat. Példának okáért, ha pár éve 200 ezerért vettünk egy mosogatógépet, de ma már 140 ezerért lehet ugyanolyan tudásút venni, az azt jelenti, hogy a 140 ezernek kell a hatvan százalékát venni

A szervizbudapest.hu weboldalon egyértelműen fel vannak tüntetve az árak. A bevizsgálással és árajánlat készítéssel egyszerre megtörténik. Vagyis megkeresik a hiba okát, valamint szükség esetén megbontják a készüléket, hogy egyértelmű legyen, melyik alkatrészt kell kicserélni. Ennek összege 9000 forint, azonban, ha velük szeretné a javítást megcsináltatni, akkor nem kell kifizetni az összeget. Csak abban az esetben kell fizetni, ha nem kéri a javítást. Ha a javítás mellett dönt, akkor ezt az összeget elengedik és a munkadíjat kell megfizetni. A kiszállási díjat illetően Budapesten 5000 forintot kell fizetni, míg vidéken 150 forintot számolnak fel kilométerenként oda-vissza.