Autó érzékelő rendelése online

Az autó érzékelők, a jeladók, a kapcsolók valamint az elektronika nélkül már a szemünk elé se tudnánk képzelni a gépkocsikat. Az érzékelők azért fontosak, mert információval látják el az elektronikát, ami manapság már a komputert takarja. Az autó érzékelők, jeladók, kapcsolók, elektronika alkatrészek együttműködése elengedhetetlen, hogy az autó minden alkatrésze összhangban legyen.

Autó érzékelő széles kínálatban kapható nálunk. Az egyik legegyszerűbb autótartozék, az ablaktörlő működésében jól észrevehető, hogy hogyan működnek együtt az érzékelők, a kapcsolókkal, valamint a motorokkal. A márkásabb autókban már esőérzékelő szenzor is van, ami a szélvédőt érő nedvességet érzékeli. A ma már megszokott ABS, azaz a blokkolásgátló nélkül nem is lehetne biztonságos az autózás. Itt is az érzékelőtől érkező jelzések biztosítják az elektronika és a fékrendszer szoros együttműködéséhez. Az ABS keréksebesség-figyelő szenzor azonnal üzenetet küld a vezérlő modulnak, ahogy a kerék blokkolását észreveszi. A vezérlő modul parancsot ad az elektromos vezérlő egységnek, hogy módosítsa a fékezés erejét, attól függetlenül, hogy a vezető milyen erősen nyomja a fékpedált.

Az elektromos vezérlőegység a szelepmotor és a fékcsövek által végezteti el a vezérlő modultól érkező folyamatos utasításokat. Ez akadályozza meg a kerekek megcsúszását, azok a fékezés alatt folyamatosan forognak, így az autót könnyen kormányozni lehet.  Ez aztán az adatok ismeretében eldönti, hogy és miként szükséges kapcsolók, vagy akár motorok segítségével beleszólni a gépkocsi üzemelésébe. Webáruházunk kínálatában minőségi gyártóktól vásárolhat márkás érzékelőt, jeladót, kapcsolót és elektronikai alkatrészeket alacsony árakon, de termékeink között vannak olcsó, középkategóriás termékek is. Érdemes kicsit drágábban magasabb minőségű alkatrészeket vásárolni i autónkba, hiszen hosszútávon meghálálja a magas árat.