Autósiskola Zugló – a legjobb szolgáltatás

Szerezd meg az R-Keresztúr autóiskolában az „A”, illetve „B” kategóriás jogosítványodat, ahol kellemes környezetben és türelmes oktatók mellett sajátíthatod el a szükséges tudást.

Autósiskola Zugló, azoknak a személyeknek nyújt szolgáltatást, akik autós vagy motoros jogosítványt kívánnak szerezni. Látogass el a carschool.hu weboldalra, ismerkedj meg autóiskolánkkal, és jelentkezz a tanfolyamjaink egyikére. Nálunk az elméleti képzés, kis és közepes létszámmal történik, hogy a tanítást a leghatékonyabban el tudjuk végezni. Tanulóink a Nemzeti Közlekedési Hatóság által is elismert magas oktatási színvonalban részesülnek. Ezáltal mindenki alaposan elsajátíthatja azt a tudás, melyre a sikeres vizsgához szüksége lesz. Ha még nem rendelkezel „B” kategóriás jogosítvánnyal, szerezd meg most kedvező áron, hisz nálunk az elméleti tanfolyamot ingyenesen elvégezheted, így neked csak a gyakorlati oktatás összegét (29+1 óra: 135.000 Ft) és egyéb kiadásokat kell fedezned.

A „B” kategóriás jogosítvánnyal vezethetsz segédmotoros kerékpárt, mezőgazdasági vontatót és annak könnyű pótkocsiját, kerti traktort, állati erővel vont járművet, valamint kis vagy a (forgalmi engedélyben jegyzett) maximum 3500 kg megengedett legnagyobb össztömegű személygépkocsit, vagy tehergépkocsit. A B kategóriás vezetői jogosítvány, a sikeres vizsgától számítva, két évig kezdő vezetői engedélynek minősül. A távoktatási vagy tantermi tanfolyamra csakis az a személy jelentkezhet, aki a tizenhetedik életévét betöltötte, illetve annál 6 hónappal fiatalabb. Részletekért hívj bennünket a +36 30 214 88 65, +36 30 972 63 66-os telefonszámon, illetve írj e-mailt, a carschool@carschool.hu címre. Weboldalunkon lehetőség van feliratkozni hírlevelünkre, így ha érdekel a következő tanfolyam időpontja, esetleg értesülnél aktuális akcióinkról, vagy szeretnél naprakész információkkal rendelkezni, ezen keresztül mindenről tájékozódhatsz.