Baumit nivello quattro vásárlása

A baumit nivello quattro egy önterülő, kalcium-szulfáthoz kötött, alacsony zsugorodású, folyadékszintező gitt beltéri alkalmazásokhoz, 1-20 mm vastagságú, mindenféle padlóburkolat lefektetése előtt használatos. Padlófűtésre is igazán alkalmas. Alapozáshoz kérjük, olvassa el a termék adatlapját.

Baumit nivello quattro rendelhető a lehető legjobb áron a biborfestek.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha ön is régóta keresi már ezt a terméket. A ragasztás előtt használjon megfelelő ragasztó alapozót, a nedvszívó aljzatokhoz a Baumit Grundot, a nem nedvszívó aljzatokhoz a Baumit SuperGrundot. A felszínnek egyenletesen száraznak, keménynek, szilárdnak, fagy-, -por-, -zsír- és -olajmentesnek kell lennie. Minden olyan dolgot el kell távolítani, amely megzavarhatja a kötést (pl. őrléssel vagy robbantással). A maradék nedvességtartalomnak meg kell felelnie a vonatkozó előírásoknak. A Baumit Nivello Quattro alkalmazható minden szokásos, ásványi felszínen, különösen cement-, kalcium-szulfát- és öntött aszfalt esztricheken. A Baumit Nivello Quattro nem alkalmas műanyag és fém felszínhez. A felszínen lévő tágító, mozgó és összekötő csatlakozásokat el kell kerülni.

Merítse a zsák tartalmat a megfelelő mennyiségű vízbe, és keverje kb. 2-3 percig lassan járó keverővel, amíg homogén tömeg nem lesz belőle. A munkaidő kb. 30 perc 20°C-on. A magas páratartalom és az alacsony hőmérséklet meghosszabbítja a száradási időt, a magas hőmérséklet meggyorsítja a kikeményedési időt. Soha ne keverjen vizet már merevített anyagba! Soha ne adjon hozzá adalékokat! Alkalmazás: öntsön friss, kevert Baumit Nivello Quattro-t a felszínre, és szórógéppel vagy simító deszkával egyenletesen terítse el a kívánt vastagságig. Az anyag magától kiegyenlítődik. Amennyiben többet tudna meg nem árthat benézni a biborfestek.hu weboldalra.