Galambürülék takarítás gond nélkül

Bár a madarakat szórakoztató nézni, az erkélyen és az udvari vagy kerti bútorokon hagyott ürülék már nem olyan szórakoztató. A galamb nem csak csúnya, de az egészségre is veszélyt jelenthet. Fontos, hogy tisztítsa meg otthonának kültéri területei a galambürüléktől.

Galambürülék takarítás vár önre is a gondatakaritas.hu weboldalon, tehát kattintson ide és ha nem akarja saját maga elvégezni a piszkos munkát, akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat méghozzá kedvező áron. A madár ürüléke olyan veszélyeket hordoz magában, mint a megcsúszás, de egészségügyi kockázatokat is hordozhat. Ugyanis olyan kórokozókat tartalmaz, amelyek lenyelve ártalmasak lehetnek az emberre. A galamb ürülékének tisztításakor ügyelnie kell a megfelelő óvintézkedésekre kesztyű, maszk, zárt cipő, hosszú ujjú nadrág és felső viselésével. Az immunhiányos személyeknek nem szabad megtisztítaniuk a galamb ürülékét, ilyenkor inkább szakemberekhez kell fordulni. Ha a természetes tisztítószerek, például a mosószer és a szódabikarbóna nem segítenek, akkor hívja csapatunkat és elvégzik ön helyett a munkát. Az erkély és a kerti bútorok tisztítására többféle módszer áll rendelkezésre, attól függően, hogy milyen anyagból készül a felület amit tisztítani kíván.

A galambürülék az embereknél több betegséghez vezethet, például; Salmonella (bakteriális fertőzés), Psittacosis (influenzaszerű betegség), Hasmenés, Histoplasmosis (légzőszervi betegség), hogy csak néhányat említsünk. A galambürülék olyan kórokozókat hordoz, amelyek az emberre károsak. A galambürülék megérintése (tisztításkor vagy véletlenül, például egy padon stb.), majd a telefon használata, az arc megsimogatása vagy a szem dörzsölése mind egyszerű módja a véletlen kitettségnek. A galambürüléknek való kitettség másik módja a levegőben lebegő száraz ürülék részecskék belélegzése. A galambürülék nagyon savas, és a legtöbb felületet károsítja, ha elég hosszú ideig hagyják rajta. Ennek ellenére nem akarunk nagyobb kárt okozni a felületen azzal, hogy nem megfelelő terméket választunk az ürülék eltávolításához. Ilyenkor sokkal jobban jár ha takarító szakemberekhez fordul a gondatakaritas.hu weboldalon, ahol megtalálhatja extrém takarítás szolgáltatásaink teljes listáját, az árakat valamint elérhetőségeinket is, ha bármi kérdése lenne a galambürülék eltávolításával kapcsolatban.