Beltéri ajtók kiválasztása

Manapság már a beltéri ajtók széles választéka szinte kimeríthetetlen, megjelenését, stílusát, színvilágát, minőségét és árát tekintve.

A beltéri ajtók választásánál, figyelembe kell vennünk, hogy azok mekkora igénybevételnek lesznek majd kitéve. Ha kevesebben lakunk a lakásban, kevésbé használatosak, akkor tökéletes választásnak fognak számítani a dekorfóliás ajtók. Amennyiben többen élünk együtt, illetve munkahelyre, irodába szeretnénk egy új darabot vásárolni, akkor érdemesebb a CPL kemény fóliával bevont változatok mellett dönteni, melyek elsőre a dekorfóliás ajtókkal nagyon hasonlónak tűnhetnek, a különbséget, csak akkor láthatjuk, ha közel megyünk hozzájuk. A CPL fóliával bevont darabok rendkívül strapabíróak. Ezek a karc és parázsálló felületű ajtók, elérhetőek a Bíborház Kft. kínálatában, ahol a vásárlók, 35 féle színből válogathatnak, körülbelül ötvenféle üvegkivágást választhatnak hozzájuk és megrendelésüket egyedi méretben kérhetik.

A CPL kemény fóliával ellátott ajtók mellett, kínálunk még Classic festett beltéri ajtókat is, melyek az átlagon felüli kategóriába sorolhatóak. Egy ilyen darab, a fehér színével, az elegáns és letisztult stílust képviseli. Tágasabbá és levegősebbéé teszi a helységet. Az általunk forgalmazott Classic festett beltéri ajtók környezettudatos módon, a lehető legkisebb CO2 kibocsájtással készülnek. Alapanyagaik minősített erdészetekből származnak. A fehér lakkal bevont nyílászárók, hatszoros felületkezelésen mennek át, mielőtt megkapnák a végleges fedőrétegüket. Ezzel tudjuk biztosítani a kiemelkedő színtartást és azt, hogy ezek a beltéri ajtók, a nagyobb igénybevételt is bírni fogják. Belső szerkezetük lehet papírrácsos, illetve csőüreges térkitöltésű, valamint kétféle tokkal rendelhetőek. Keresse fel a belteri-ajto.eu oldalt, ahol számos beltéri ajtó típussal megismerkedhet, kiválaszthatja az Ön igényeinek megfelelő stílust, színt és méretet, majd azonnal meg is rendelheti.