Betegszállítás kimagasló színvonalon

Egészségesen szeretne élni, és fontosnak tartja, hogy a szükséges vizsgálatokon mindig meg tudjon jelenni orvosánál? A távolság sajnos sok esetben okoz problémát, és a mindennapi elfoglaltságok miatt autóval sem biztos, hogy meg tudja oldani a család a szállítást. Nem véletlen, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a profi betegszállítás itthon és külföldön.

Betegszállítás kapcsán általában olyan igények szoktak felmerülni a betegek részéről, mint a gyorsaság, a megbízhatóság és a kényelem. Mindezekkel együttesen szolgálhat az Aranyszív Ambulance Kft., mely a területen egyedülálló színvonalat kínál. Az ülő-, és fekvőbetegek szállítására egyaránt alkalmas járműpark mellé profi személyzet is áll rendelkezésre, akik rugalmasan tesznek eleget a páciensek felmerülő igényeinek. Akár a teljes vizsgálat során a betegek mellett vannak, és segítenek eligazodni a sokszor bizony igen szövevényes adminisztratív teendők terén is. A biztonságos és kényelmes utazásról korszerű berendezések és felszerelések gondoskodnak, melyeknek köszönhetően akár külföldre is lehetséges a zökkenőmentes betegszállítás.

Mindegy, hogy orvosi rendelőbe, kórházba történő szállításról van szó, vagy a rendszeres dialízisen, kemoterápián illetve sugárkezelésen való részvételről, abban biztos lehet, hogy szerette a legmagasabb szintű ellátásban részesül az utazás során is. Az Aranyszív Ambulance Kft. vállalja betegek külföldre történő szállítását, illetve az onnan való hazaút megszervezését, de rehabilitációs intézményekbe, idősotthonokba is gond nélkül megvalósulhat a szállítás, akár hét beteget egyszerre szállító kisbusz segítségével is. Ha betegszállításról van szó, akkor nem érdemes beérni a kevesebbel. Válassza az Aranyszív Ambulance kínálta lehetőségeket!