Fogszabályozás kellemetlenségek nélkül

Ön is kellemetlenül érzi magát egyenetlen fogsora miatt? A görbe fogak miatt sokszor még az örömteli pillanatokban sem merünk mosolyogni. Ha Önnél is ez a helyzet, akkor itt az ideje a fogszabályozásnak. Ehhez pedig válassza a ClearSmile láthatatlan, kivehető fogszabályozó készülékét, mely azon felül, hogy tökéletes fogsort eredményez, a kezelés alatt sem okoz kellemetlen pillanatokat nem túl esztétikus drótok által.

Önnek is a láthatatlan fogszabályozás az, amire szüksége van, ha olyan kezelést szeretne, amely nincs kihatással a mindennapi életére. Hiszen lássuk be a nem túl esztétikus, hagyományos fogszabályozókkal a szánkban nem érezzük sokkal jobban magunkat, mint a görbe fogakkal. Ráadásul a fogszabályozás akár 1-1,5 évig is eltarthat, mely elég hosszú idő ahhoz, hogy ne merjünk mosolyogni. Ennek azonban most vége, ha a ClearSmile-t választja. Az extra vékony, magas minőségű orvosi műanyagból készült fogszabályozót garantáltan senki sem fogja észrevenni. Ezen felül pedig könnyen tisztítható is, hiszen egyszerűen eltávolítható a szájból. Itt nem kell félni, hogy az ételmaradékok a fogszabályzónkban maradnak. Válasszon hát egy a legmodernebb 3D technológiával készült készüléket, mely semmilyen hatással sem lesz a beszédére, a nevetésére vagy az étkezésére.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és Ön is úgy szeretne egy szép fogsor tulajdonosa lenni, hogy a kezelés alatt se keljen szégyenkeznie, akkor válassza a Kerámia Dental Fogászati Központot! A láthatatlan fogszabályozásban Magyarországon nekünk van a legnagyobb tapasztalatunk. Keresse fel weboldalunkat, a clearsmile.hu-t, és kérjen időpontot itt egy ingyenes konzultációra! Kérdés esetén felveheti velünk a kapcsolatot a fogaszat@keramiadental.hu vagy a fogtechnika@keramiadental.hu e-mail címeken. Egyébiránt megtalálhat minket Székesfehérváron, a Szekfű Gy. u. 12. szám alatt, vagy Budapesten, az Andrássy út 68. szám alatt.