Biztonságos otthon és vállalkozás a betörés védőfóliával!

Különösen a nyári hónapokban szaporodik meg a betörések száma, amikor a legtöbb család útra kel és pár napig a tóparton, hegyekben vagy egyéb helyeken pihen, távol az otthonától. A ravasz tolvajok ekkor kifigyelik, hogy üres a lakás és a kínálkozó alkalmat ki is használják.

Betörés védőfólia egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Nem csoda, hiszen ez nagyon egyszerű módja annak, hogy otthonunk biztonságban tudjuk. A többség elsősorban a minél magasabb biztonsági szinttel rendelkező ajtó beszerzésére koncentrál, ami érthető, hisz Magyarországon a legtöbb betörés a zár feltörése által történik. Ugyanakkor az ablakokról sem feledkezhetünk el, ugyanis nagyon sok betörő számára ez a B terv, ha az ajtónál nem járnak sikerrel. A legjobb a komplex megoldás, tehát az ablakokról és az ajtókról egyaránt gondoskodni. Az ablakok esetében a Skyfol betörés védőfólia nyújt magas fokú biztonságot. Talán meglepően hangzik, de ez a védőfólia igenis védelmet nyújt a betörőkkel szemben, másrészt az üvegszilánkoktól sem kell tartani, ha netán a szomszéd gyerek labdával berúgná az ablakot.

Az ablakfólia ugyanis egyben tartja az ablaküveget, még abban az esetben is, ha betörik, tehát nem fognak szerte szét repülni a szilánkok. A Skyfol betörés védőfólia megnehezíti a betörők dolgát, így nem fognak tudni egy könnyen bejutni az ablakon. Érdemes tisztában lenni vele, hogy ezeket a betörés védőfóliákat nemzetközi törésteszteknek vetették alá számos alkalommal, így a magas fokú biztonság garantált. Ha tart a szilánkoktól és szeretné otthonát biztonságban tudni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol bővebb információkat talál, valamint elérhetőséget is, amin keresztül fel tudja venni a kapcsolatot a szakemberekkel és informálódhat!