Kollagén a legjobb áron

A kollagén a test egyik leggyakoribb fehérjéje. Valójában a kollagén „a fő szerkezeti fehérje, amely által a kötőszövet kialakul az egész testünkben, a bőrtől a csontokig, izmokig, inakig és szalagokig. Nem csoda, hogy ennek a proteinnek a táplálékkiegészítő változatára is nagy igény van.

A kollagén a bőrünk 80% -át teszi ki, és egy másik, elasztinnak nevezett fehérjével működik, amely megőrzi bőrünk rugalmasságát. Kollagén készítményt pedig igen kedvező áron rendelhet tőlünk a gyogyvarazs.hu weboldalra kattintva. Ahogy öregszünk, testünk természetesen elkezdi csökkenteni a kollagéntermelést. A kollagén egy igazi fehérjekötél a bőrben. Amikor fiatalok vagyunk, a kötél szoros marad, de az öregedéskor a vége kezd megnyúlni, kikopni. Alapvetően testünk nem képes helyettesíteni azt a kollagént, amelyet elveszítünk, amint lebomlik. A 20-as éveinktől kezdve évente kb. 1 százalékát veszítjük kollagénünkből. Ez sajnos szárazabb bőrt jelent. A napfény, a cigarettafüst és a szennyezés szintén felgyorsíthatja a kollagén lebontását.

A kollagén kiegészítésének koncepciója, különösen akkor, amikor öregszünk, és amikor a test természetes kollagéntermelése csökken, dermatológiai szempontból hihetetlenül vonzó, ezért is megéri kipróbálni készítményeinket. A kiegészítőkben lévő kollagénpeptidek (más néven hidrolizált kollagének) különböznek egymástól. Ugyanazon aminosavakból készülnek, mint a kollagén, de testük könnyebben felszívódik. Ennek oka az, hogy a sokkal rövidebb aminosavláncok, mint a kollagén, könnyebben felszívódnak a véráramban (azaz emészthetőbbek). Bővebb leírásért és további információkért nem kell mást tennie, mint felkeresni weboldalunkat a gyogyvarazs.hu-t és itt megtalálhatja kollagén készítményeinket és néhány kattintással rendelhet is tőlünk.