Bőrfertőzések, bőrbetegségek fajtái

Az emberi szervezet érzékenyen reagál a környezeti és korral járó változásokra, szabad szemmel is jól látható tüneteket produkálva. A bőrön jelentkező kiütések, szemölcsök és egyéb kórokozók kellemetlenek lehetnek, elviselhetetlen panaszokat okozhatnak. Bármilyen rendellenesség a testen figyelemre érdemes, a betegség súlyosbodásának elkerülése érdekében ajánlott időben orvoshoz fordulni! A Körúti Orvosi Centrum felkészült szakemberekkel várja a pácienseit, hogy bőre ismét szép és egészséges legyen. Weboldalunkon időpontot kérhetnek a szakrendelésre!

Bőrfertőzések, bőrbetegségek fajtái és kezelése manapság sok ember életét keserítik meg. A tünetek halmozódása csak fokozza a rossz közérzetet, ezért érdemes elejét venni a betegség terjedésének. Minden esetben szükséges az alapos kivizsgálás, hogy pontosan kiderüljön, mi okozza a panaszokat. A nem fertőző kategóriába tartozó csalánkiütés, ekcéma, rozácea és pikkelysömör gyakori felbukkanása óvatosságra int. Veszélyesek lehetnek a gombás, illetve bakteriális, vírusos fertőzések is. Elengedhetetlen a tudatos testkontroll,nem érdemes megvárni a tünetek szaporodását! Az első panaszok megjelenésével keresse fel szakrendelőnket a Szent István körúton, hogy egyértelműen megállapíthassuk, mi a baj. Időpontkérés céljából tárcsázza a +36 1 785 98 95-ös telefonszámunkat és jelentkezzen be bőrgyógyász orvosainkhoz!

Súlyos bőrfertőzések, bőrbetegségek fajtái a test egész felületén kellemetlen, égő viszketést okozhatnak. Fontos, hogy szakember lássa az esztétikai problémát is jelentő bőrtüneteit! Forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz és tudjon meg mindent a bőrbetegségek lehetséges kezeléséről! Örömmel leszünk bőre őre, ha szükséges van ránk, bátran telefonáljon! A Körúti Orvosi Centrum weboldalán minden szükséges információt megtalál az orvos-esztétikai csomagokról, kérdéseire legjobb tudásunk szerint, készséggel válaszolunk! Kedvezményes ajánlatainkról olvassa el a részleteket a korutiorvosicentrum.hu oldalon vagy hívja a +36 545 41 59-es telefonszámot!