Bosch alkatrészek kiváló áron!

A Bosch a világ egyik legjelentősebb Diesel-technikával, illetve autóvillamossággal foglalkozó vállalata. A vállalat a globális termékmegosztásban és a műszaki fejlesztésben egyaránt az élen jár. A Bosch vállalat világszerte 306 ezer dolgozót és kétszázhetven gyáregységet tudhat magáénak.

Bosch alkatrészek vásárlásához nem kell messzire menni, elég, ha ellátogat az alkatreszek.hu webáruházba, ahol kiváló minőségű alkatrészek széles választékát találja, beleértve a Bosch alkatrészeket is! A Bosch vállalatcsoport különféle szolgáltatásokat, termékeket és technológiákat nyújt szerte a világon. Elsősorban az energia-, gépjármű- és épület-technológia, illetve az ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Mindennek eredményeként 2012-ben körülbelül 53,3 milliárd árbevételt ért el. A csoport tagja a Robert Bosch GmbH, annak 60 országban működő, több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalatával együtt. Kétségkívül egy hatalmas cégcsoportról van szó, melynek az értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva, körülbelül 150 országban vannak jelen. Az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási, valamint értékesítési hálózat alappilére a Bosch folyamatos növekedésének.

A 2012-es eredmények pontosan azt mutatják, hogy a vállalat fejlődése folyamatos. A vállalat világszerte több, mint 4700 szabadalmi kérelmet nyújt be és 4,5 milliárd eurót költ kutatásokra és fejlesztésekre. A Bosch vállalatot százharminc évvel ezelőtt alapította Robert Bosch. Ha szeretne Bosch alkatrészeket vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen, továbbá meg tudja rendelni a szükséges információkat!