Esztétikus fogfehérítés a csodás mosolyért

Sokan vágynak a hírességekéhez hasonló hófehér fogsorra. Így nem csoda, hogy az interneten számos, otthon végezhető fogfehérítési eljárás található. Viszont érdemes tisztában lenni vele, hogy a fogfehérítés nem játék. A fogak és az íny esztétikáját és egészségét jobb professzionális szakemberre bízni, aki a legmegfelelőbb, hatékony technikát választja ki Önnek!

Esztétikus fogfehérítés a teljes mosolyért professzionális szakemberek segítségével! A hófehér mosoly az esztétikus külső hozzátartozója, így nem csoda, hogy egyre több páciens érdeklődik valamilyen fehérítési eljárás után. A rosszul megválasztott fehérítési eljárás lehet egészségkárosító és kidobott pénz egyaránt, különösen, ha a páciens mosolyának egyéni sajátosságai nincsenek figyelembe véve. Különösen abban az esetben fontos az egyéni módszer, ha a páciens érzékeny fogakkal rendelkezik. A sárga fogakat viszonylag egyszerűbb fehéríteni. Minél fiatalabb a páciens, tehát minél vastagabb a fogzománc, annál nagyobb eséllyel lesz jól látható a fehéredés mértéke, továbbá biztonságos is egyben. A szürkés árnyalatú fogak esetében nehezebb eredményt elérni. A szürkés árnyalatú fogakkal rendelkező páciensek fogát érdemes peroxidot tartalmazó fogfehérítésnek alávetni. Ha csak egy-egy fog esetében jelentkezik szürkeség, akkor elképzelhető, hogy fogelhalás vagy fogszuvasodás áll a háttérben.

A peroxidmentes fogfehérítés előnye, hogy évente többször is lehet alkalmazni. Gyakorlatilag ez a legolcsóbb fogfehérítési eljárás, így a Budapest Dental rendelőben sokan kérik csomag ajánlatban a professzionális ultrahangos fogkőeltávolítással együtt. Ráadásul a kezelés teljesen fájdalommentes. A peroxidmentes fogfehérítés nem tartalmaz hidrogén peroxitot, ami vizet vonna el a fogból a fehérítés során, ezért fogérzékenység sem alakul ki.