Cra-Z-Art Metál Mánia Kavicsfestő Készlet a kreatív játék érdekében

A gyerekeknél nagyon fontos, hogy megfelelő figyelmet szenteljünk rájuk és arra, hogy megfelelően fejlődjenek, illetve minél több időt töltsenek, olyan játékokkal, amely által fejlődhetnek a készségeik.

Cra-Z-Art Metál Mánia Kavicsfestő készlet minden kislány álma. Amely tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról vagy éppen névnapról. Amennyiben szeretne mosoly csalni a gyermeke arcára, akkor ne habozzon rendelje meg most. A honlapunkra látogatva  a teljes kínálatunkat megtalálja, melyben számos készségfejlesztő szettet talál. A weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találja meg. A kavicsfestő készlet segítségével az egyszerű szürke kavicsokat, csodás színes darabokká varázsolhatják át, melyek csodás dísze lehet a szobának. A szett segítségével minden egyes kavicsot saját ízlésednek megfelelően alakíthatod át, illetve formálhatod a stílusodra, melyek külön-külön egy-egy műalkotással érnek fel. Amennyiben szereted a barátaidat meglepni olyan ajándékokkal, melyeket saját kezűleg készítettél, akkor ez a szett tökéletesen a segítségedre lesz ebben.

A szett minden elemet tartalmazz melyre szükséged lehet. Megtalálható benne: 8 darab válogatott folyami kavics, 1 ív felragasztható ékkő, 8 különböző színű festék, 1 átlátszó bevonat, mellyel fixálhatjuk a felhelyezett díszeket, 2 darab ecset, 8 darab keverőpálca a különböző színekhez, 2 darab pöttyöző ecset, és egy mérőpohár, illetve az elmaradhatatlan használati utasítás. Minden kedves vásárlónkat várjuk sok szeretettel a webáruházunkba, ahol a kedvére válogathat a különféle kreatív szettek közül! Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk minden vásárlónk részére!