Crayola játékok megfizethető áron!

A gyermekkorban szerzett tapasztalatok rendkívül fontosak, így természetesen az elsajátított készségek is, mint például a rajzolás. Rajzolással és festéssel fejlődik a gyerekek kreativitása, ráadásul így gyermekünk játékos módon fejlődik. A Crayola Mini Kids termékcsaládból már akár kisebb gyerekeknek is lehet választani, ráadásul ezek alacsony áron kaphatóak.

Crayola játékok igen kedvezményes áron elérhetőek a jatek-webaruhaz.hu weboldalon méghozzá széles kínálatban. A Crayola óriás színes zsírkréta például már 1 éves kortól használható, a csomagban 8 db nagy és tömzsi zsírkréta található amikkel öröm lesz a színezés. Ezek a nagy darab zsírkréták főleg az apró babák kezeibe valóak, ráadásul a kréta folyamatosan fog, élénk színű marad és nem is morzsolódik. A csomagban zöld, ciklámen, piros, sárga, fekete, barna, kék, illetve narancssárga kréták találhatóak. A kréták nem papírral borítottak, így egyszerűbb a használatuk is. A Crayola 8 darabos kimosható nyomdafilc 3 éves kortól használható, ezzel pedig csodaszép rajzokat lehet készíteni, ráadásul a végeiken különböző minták láthatóak, ezekkel pecsételni is lehet.

A filceken tappancs, kutya, kis teknős, halacska, pók, macska és pingvin minták vannak. A filcek nyomát könnyen el lehet távolítani mosható felületekről. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a kiváló Crayola játékokról, ne habozzon, keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt a teljes kínálat is bátran megtekinthető mindenki számára. Ha kérdéseket szeretne valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak annyit kell tennie, hogy felkeresi ügyfélszolgálatunkat az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot, és mi azonnal visszajelzünk önnek.