Cityboard vásárlás kedvezményes áron

Webáruházunkban rengeteg különböző színű és típusú cityboarddal találkozhat, amelyek kedvezményes áron kaphatóak hatalmas akciókkal. Cégünk a kiszállítást 1-2 munkanap alatt elvégzi, és a házhozszállítás költségeit is teljesen magunkra vállaljuk, a cityboardokra pedig 1 éves garanciát vállalunk, ezért bátran forduljon hozzánk, ha ön is cityboardra vágyik.

Cityboard vásárlás kedvezményes áron csakis a kulonlegesbolt.hu weboldalon érhető el. A cityboard a technika egyik legújabb vívmánya, így nem csoda, hogy rengetegen keresik. A cityboard legyőz minden akadályt, megküzd minden emelkedővel és szinte minden körülményhez alkalmazkodni tud. Csak annyit kell tennie, hogy rááll a deszkára és előre vagy hátra helyezi súlyát, ha pedig kanyarodni szeretne, akkor billentenie kell a lábát jobbra vagy balra. A cityboard maximum terhelése 120 kg, ahhoz pedig, hogy működjön, 20 kg szükséges. A járműhöz külön burkolat kapható webáruházunkban.

A cityboard erős Samsung akkumulátorral rendelkezik, ami kibír körülbelül 15-30 kilométernyi utat is. Ezek az elektromos járművek nemcsak nagyon jó kikapcsolódási, illetve szórakozási lehetőséget jelentenek, de a koordinációs képességet is fejlesztik. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a cityboardokról olvasni, nem árthat felkeresni weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, hiszen itt a teljes kínálat is elérhető lesz. Ha kérdéseket tenne fel nekünk valamelyik cityboarddal kapcsolatban akkor erre is van lehetőség, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 70 249 38 39 telefonszámot is. Válasszon egy minőségi, kedvezményes árú cityboardot és száguldozzon vele bárhol az utcákon, meglátja milyen jó szórakozás lesz!