Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg

A gyerekek szeretik az olyan játékokat, melyeknek van mondanivalójuk és tartalmas játékot lehet velük folytatni. A kreatív kis lurkók gyakorlatilag bármivel képesek játszani, azonban egy olyan játék, mint a Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg biztosan hatalmas örömet fog okozni.

Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg – A kislányok imádnak babázni, odáig vannak a babakocsikért, a kiskonyháért, a babaruhákért, tehát összességében mindenért, ami kötődik az anyukás játékhoz. A legfőbb természetesen a baba és ha már a babánál tartunk, akkor miért ne kaphatna a gyerek egy különleges interaktív babát, mint a Cry babies interaktív könnyes baba – Kristal beteg. Ez a különleges baba nem csak igazán aranyos, de könnyeket is tud ejteni. A valósághű síráshoz mindössze le kell venni a sapkáját és a fejecskéjén lévő edényt vízzel kell feltölteni. Természetesen Kristal baba nem csak sírni képes, hanem többféle babahangot is ki tud adni, így elégedettségét is ki tudja fejezni, különösen, ha a pociját vagy a kezét simogatják. Kristal baba azt is nagyon szereti, ha a kezét csikizik.

Sajnos Kristal baba gyakran beteg, ezért a lelkiismeretes kislányoknak meg kell őt gyógyítani. A babához fecskendő, sztetoszkóp és hőmérő is jár, így a gyógyítás eszközei is a gyerek rendelkezésére állnak. Ezzel a csodás babával a gyerek biztosan nem fog unatkozni és előszeretettel fog törődni kedvenc játékával. Amint Kristal baba meggyógyul nagy lesz az öröm és nagyon hálás lesz a törődésért a gyermeknek. Ennél jobb ajándékot egy kislány sem remélhet, így, ha nagyszerű ajándékot szeretné meglepni a gyereket, akkor bátran ajánljuk Kristal babát! Bővebb információkért látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt megtalál egy helyen!