Utas és poggyászbiztosítás elérhető

A legtöbb ember ezt kérdezi: fel fogom valaha is használni az utazási biztosításomat?” vagy „mi van, ha a kötvényemet végül nem fogadják el?” Senki sem menne vadvízi evezésre mentőmellény és sisak nélkül – a biztosítás nélküli utazás egyenértékű a szakadékba való védőfelszerelés nélküli ugrással, ugye? Vállalná ezt a kockázatot?

Utas és poggyászbiztosítás kapható az axa-assistance.hu weboldalon méghozzá igen alacsony áron, ezért ne habozzon, ha ön sem szeretne kockáztatni, akkor itt a helye nálunk hiszen különféle utasbiztosítás ajánlatokkal találkozhat. Tény, hogy a legjobb utazási biztosítás nyugalmat ad, felszabadítja a pihenést és nem aggódik a gyerekek miatt, csupán az utazás boldogságában sütkérezhet. Ha egy éven belül több nemzetközi utazást tervez, ahelyett, hogy utazásonként más kötvényt vásárolna, akkor egy több utazásra vonatkozó biztosítás a legjobb megoldás az Ön számára. Az utazási biztosítás magában foglalja az egészségbiztosítást: tegyük fel, hogy Koh-ban tartózkodik. Thaiföldön frissen fogott polipokat lakmározik kagylóval, de elrontja a gyomrát és emiatt kórházba kell szállítani. Előfordulhat, hogy a rendszeres biztosítása nem fedezi Önt, mert nem tartozik a hálózatban, itt lép be az utazási biztosítás, és ez segít a kezelési költségek fedezésében. Járműkölcsönzés-védelem: egy autó és sofőr bérlése szabadságot nyújt Önnek, hogy hatra dőljön, és nyaralásakor királyként kezeljék.

Míg a bérleti társaságok rendelkeznek biztosítással, a lefedettség általában korlátozott – az utazási biztosítás átvesz minden egyéb fedezetet! Bármely okból történő lemondás: Az utazás lemondási biztosítása fedez minden olyan helyzetet, amely elkerülhetetlen okok miatt arra kényszeríti az utazót, hogy lemondja az utazását. A biztosítási kötvény fedezi Önt abban az esetben, ha váratlanul elbocsátják, vagy ha a családban haláleset következik be. Bővebb leírást az axa-assistance.hu-n talál.