Családbarát szálloda Budapesten

Ki ne szerezne időnként kikapcsolódni, kimozdulni otthonról és kellemesen, stresszmentesen eltölteni néhány napot valahol? A Szőnyi Hotel Garden számára a minőség a legfontosabb és ezt a magas színvonal is tükrözi.

Családbarát szálloda Budapesten a Szőnyi út 38-40-es szám alatt. A több évtizedes tapasztalat és a vendégek visszajelzése is arról tanúskodik, hogy kiváló bánásmódban részesül az ide látogató. A fejlődés és az újítás szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy évről évre vendégeket vonzzon a szálloda. Az egyik legnagyobb újítás a hotelben a nemrég elkészült wellness részleg, amely szintén nagyon különleges. A Szőnyi Hotel Gardenről tudni kell, hogy az egyik legcsaládbarátabb szálloda Budapesten. Az alapszolgáltatások mellett természetesen igénybe vehetők a gyerekbarát szolgáltatások is. Ilyenek például a családi szoba (konyhával), családi apartman (három szoba, konyha étkező, tágas fürdőszoba, babaágy, pelenkázó), gyermekszék, gyerekágy, gyermekmenü, játék az étteremben, nagy területű zárt kert játszótérrel. Hogyha gyerekeinkkel együtt szeretnénk eltölteni kellemesen néhány napot egy hotelben, akkor fontos, hogy minden meglegyen, amire szükség van ahhoz, hogy a gyerekek és szülők egyaránt jól érezzék magukat és ha lehet semmiben ne szenvedjenek hiányt. Adott esetben gyermekfelügyeleti szolgáltatás is igénybe vehető.

Tökéletes kényelem és feltöltődés a Szőnyi Hotel Gardenben!

A Szőnyi Hotel Budapest vendégeit évtizedes tapasztalattal rendelkező személyzet várja, akik fontosnak tartják a pozitív visszacsatolást, így mindent megtesznek, hogy a vendégek jól érezzék magukat és kellemes környezetben pihenhessék ki a fáradalmakat. A Szőnyi Garden Hotel Budapest közel van az autópályához, így könnyen megközelíthető, azonban egy igazán családias helyszín kerttel és hatalmas kerti tóval, valamint terasszal. A legtöbb látogatót leginkább a különleges wellness részleg vonzza. Látogasson el Ön is a Szőnyi Hotel Gardenbe és győződjön meg saját maga fent leírtakról. Töltsön el egy kellemes hétvégét családjával ezen a csodálatos helyen és pihenje ki a hétköznapi fáradalmakat. A szonyihotel.hu weboldalon minden információt megtalál, amire szüksége lehet. Ha bármilyen kérdése lenne, akkor tárcsázza a 36-1 222-0015-ös telefonszámot, vagy írjon emailt az info@szonyihotel.hu e-mail címre.