Jatekhir.hu – olvasson érdekes híreket!

A játék kedvelői szeretnek értesülni, mindig a legfrissebb újdonságokról és mindenről napra kész információkkal rendelkezni. Ehhez szükségük van egy olyan weboldalra, mely mindig valós és legújabb hírekkel tud nekik szolgálni.

A jatekhir.hu oldalon játék, zene, film, fejlesztések és egyéb érdekességek legújabb híreinek sokaságáról értesülhetsz. Weboldalunk segítségével semmi újdonságról nem fogsz lemaradni. Játékhíreink közt, többet megtudhatsz a nemrég megjelent Mario + Rabbids: Kingdom Battle-ről, ami egy X-COM stílusú körökre osztott anyag. A játék érdekességét a Gomba Királyságot elárasztó vérnyulak adják, akiket csak Mario és barátai állíthatnak meg. Vicces és meglepő mély játékmenetek várják a játékosokat. Weboldalunkon keresztül, megnézheted a játék új előzetesét, valamint olyan videókat is, melyekből hasznos tippekkel gazdagodhatsz a játékhoz.

Biztosan sokan megörültek volna egy Bethesda-recept alapján készült Trónok Harca játéknak, ám mostanában ilyenre nem lehet számítani. Bár nemrégiben hírek terjengtek, egy bizonyos Bethesda: Game of Thrones játékról. Sok tényező mutatott a megjelenésére, már ekkor sem lehetett sok reményt fűzni hozzá. A történetről többet olvashatsz weboldalunkon, ahol egyéb érdekes cikket is találsz, például a legújabb zenei hírekről, mindent megtudhatsz a Matstodon hamarosan megjelenő EP-jéről, vagy arról, hogy hogyan döntötték meg Mariah Carey 21 éves rekordját. Filmhíreink közt olyan érdekességek várnak, mint az, hogy megmutatta magát Darázsként Evangeline Lilly, illetve megismerkedhetsz nyolc új remek filmmel, melyet idénre már nagyon várunk. Ezen kívül a jatekhir.hu segít megismertetni a legújabb fejlesztéseket, így semmilyen technikai újdonságról nem fogsz lemaradni.