Családi élmény apartman Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlón több apartman is rendelkezésére áll, ha úgy döntene, itt nyaralna családjával. Hajdúszoboszló híres jótékony hatású vizéről, ezért itt akár újjá is születhet. Apartmanjainktól a kalandpark mindössze 400m-re található, tehát néhány perc sétával már oda is lehet érni. 1000m-re található a városi repülőtér, ahol kipróbálhatják a sétarepülést, valamint a go-kardozást is.

Apartman Hajdúszoboszló közelében kedvező áron bérelhető, ráadásul szobáink rendkívül jól felszereltek. Van erkély, belső udvar, vasalási lehetőség, fűtés, privátbejárat, ruhaszárító, hűtőszekrény, konyhaedények, főzőlap és még sok más. Igény esetén akár étkezést is tudunk önöknek biztosítani, valamint a masszőr is helyben masszíroz, ha telefonon egyeztet vele. Az apartmanok fedett terasszal rendelkeznek, továbbá két hálószobával és felszerelt konyhával is. Szereltünk be TV-t, DVD-t és ingyenes Wi-fit is hogy még biztosabb legyen vendégeink kényelme. Az udvaron található egy mini játszótér, tehát a gyerekek sem fognak egyáltalán unatkozni. Az udvaron tovább grillezésre is van lehetőség, tehát akár egy kerti partit is rendezhet nyaralás közepette.

6 darab apartmant tudunk bérlésre bocsájtani, amelyek 55 négyzetméteresek, és a szobákban kétszemélyes franciaágyak vannak, tehát a kényelem szintén garantált. Amennyiben bővebben szeretne olvasni apartmanjainkról, vagy képeket szeretne nézegetni, látogassa fel bátran weboldalunkat, a wellnessapartman.com-ot, és itt megtalálhat minden szükséges információt. Ha kérdéseket szeretne feltenni, természetesen erre is van lehetősége, csak keresse fel ügyfélszolgálatunkat az info@wellnessapartman.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 883 72 42 telefonszámot, és embereink készségesen állnak majd minden kedves érdeklődőnk rendelkezésére.