Csapatépítés nagyon jó áron

Ha ön úgy érzi, hogy munkahelyén nem elég összeszokott a csapat, akkor érdemes eljönnie kollégáival valamelyik szabadulószobánkba, hiszen itt garantáltan összekovácsolódnak majd, hiszen a szobák lényege hogy a csapatok együttes erővel jussanak ki.

Csapatépítés nagyon jó áron elérhető a szabadulószobák által az exittheroom.hu weboldalon tehát ha ön is aktívan szeretne összekovácsolódni kollégáival, barátaival vagy családjával, akkor itt a helye nálunk, hiszen szabadulószobáink hatalmas élményekkel gazdagítanak majd mindenkit. Ha szeretné ön írni a forgatókönyvet, akkor válassza valamelyik szabadulószobánkat és garantáltan nem bánja majd meg. A kijutós játékokhoz kombinációs készségre, gyorsaságra és logikára van szükség, ezért ha ön is szeretné használni a fejét, miközben egy aktív tevékenységen vesz részt barátaival, kollégáival, akkor jó helyen jár nálunk. Minden szabadulószobában ön lesz a főszereplő, és csakis önön és csapatán múlik a szobából való kijutás.

Csapatépítő a Prison szabadulószobával

A csapatépítő játékok nagyon sokat segíthetnek abban, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz a kollégák vagy a barátok, tehát ha ön is erre vágyik, akkor forduljon hozzánk bátran, bizalommal az exittheroom.hu weboldalon és kedvező áron jelentkezhet valamelyik szabadulószobánkba. A Prison szabadulószoba egy rejtélyes és izgalmakkal teli börtönnel vár mindenkit, és a játék lényege az lesz, hogy ki kell szabadulni a rácsok fogságából amilyen gyorsan csak lehet, hiszen csak 60 perce lesz majd a csapatnak a kijutásra. A szabadulószobában semmilyen szerszámot nem találnak majd, hiszen a logika segítségével kell majd kijutni a  börtönből. A szabadulószobában 2-6 játékos játszhat egyszerre a azért, hogy kijusson, viszont azt is tudnia kell, hogy a börtön nem teljesen elhagyatott.