Új autók árlista a vezess.hu weboldalon

Sokszor mondjuk azt egy gépjárműre, annak ára hallatán, hogy „Sosem költenék ennyi pénzt egy autóra!” Léteznek azonban olyan autók, amelyekre visszakozás nélkül milliókat és kiadnánk, miután megismerjük annak felszereltségét, teljesítményét, adottságait. A vezess.hu weboldalon a legfrissebb gyártmányú modellekkel találkozhat, amelyek bizonyára önt is ámulatba ejtik.

Az új autó árlista tetején áll például a Jaguar E-Pace D180 AWD tesztautó, melynek ára több mint 20 millió forint, míg a legolcsóbb dízel E-Pace „csak” 11,76 millió. Az árért cserébe azonban egy kitűnő ellátottságú, kifinomul és elegáns autóval térhetünk haza. Széles középkonzollal és könyöklővel ellátott jármű, mely teljes kényelmet kínál a benne utazóknak. A vezetőülésben kihúzható combtámasz biztosítja a sofőr jó üléspozícióját. Az autó hátsó felében is rendkívül nagy hely van, így nem kell szorongani, még mindhárom ülés is el van foglalva. Bőven van hely a nyújtózkodáshoz, s a magas emberek számára is tökéletes. A csomagtér szintén tágas, így hosszabb útra, sok bőrönddel is bátran el lehet indulni. Kiváló élmény lehet ezt az autót vezetni. Hasonló árban mozog a BMW X4 M40d is, mely 21,1 milliótól kezdődik. „Hiszen ez rengeteg pénz”- mondhatjuk magunkban elcsodálkozva, ám ha jobban megismerjük, talán már nem is találjuk annyira magasnak ezt az árat.

A fentebb felsoroltak csak kis részét képviselik annak a gyűjteménynek, melyben hasonló járgányok tekinthetőek meg. Nézzen be ön is a vezess.hu weboldalra és ismerje meg az autógyártás új csodáit. Mindent megtudhat a járművek külső és belső adottságairól, a technikai részről, a teljesítményükről és nem utolsó sorban az árukról.  Töltse kellemesen a délutánt, böngésszen weboldalunkon!