Domain kedvező áron kapható online!

Amellett, hogy erősítik márkáját, a domain nevek segíthetnek megjósolni, hogy webhelye mekkora valószínűséggel fog megjelenni a SERP-ben a versenytársakhoz képest. Alapszabály, hogy minél régebbi egy domain, annál nagyobb a jogosultsága. Ez azért van, mert volt ideje minőségi tartalmat, belső linkeket és visszamutató linkeket felhalmozni.

Domain kedvező áron elérhető az awh.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és megtekintheti a domain minden részletét. A domain név egy webhely egyedi neve. Úgy működik, mint az oldal otthoni címe a világhálón. A „domainnév” kifejezést felcserélhetően használják a „domain” kifejezéssel. Az egyetlen különbség az, hogy az egyik a dolog neve, a másik pedig maga a dolog. Nem számítva a kiterjesztését, például a „.com”-ot, a domain név maximális hossza 63 karakter lehet. A minimális hossza egy karakter lehet. A domainnek általában két része van: a második szintű tartomány és a legfelső szintű tartomány. Ha balról jobbra olvassa, ezeknek a részeknek a specifitása csökken. A második szintű domain a webhely egyedi azonosítója. Ez a domainnek az a része, amely a „.com” vagy más kiterjesztés elé kerül.

Ha webhelyet készít vállalkozása számára, fontolja meg a vállalkozás nevének megfelelő domain vásárlását. Ez megkönnyíti az emberek számára, hogy megtalálják webhelyét anélkül, hogy sok időt kellene tölteniük a Google-lel. Például a hubspot.com második szintű domainje a „hubspot”. A legfelső szintű domain a kiterjesztés vagy a domain azon része, amely a második szintű domain után következik. Meghatározza, hogy a szervezete milyen típusú entitást regisztrál az interneten. Például a HubSpot legfelső szintű domainje a „.com”, mivel az egy kereskedelmi szervezet az Egyesült Államokban. Bővebb leírásért nézzen be az awh.hu weboldalra.