Dumaszínház – a nevetés szigete!

Ha otthon már unalmas a tv meg az internet, szívesen látogatunk el olyan helyre, ahol a szórakoztatásnak valami nem mindennapi formáját tapasztalhatjuk, igaz? Jó lenne színházba menni, de jól esne nevetni is, kellene valami arany középút…

A Dumaszínház életre hívását pontosan ennek a gondolatmenetnek köszönhetjük. Az első dumaszínházi előadás 2003-ban, a Godot Kávéházban jött létre, három nagyszerű előadó, Sáfár Zoltán, Ardai Tamás és Litkai Gergely szervezésében. Mint minden újdonságnak, ennek is kellett egy kis idő, mire az emberek rákaptak az ízére, így eleinte csak kis létszámban élvezte a közönség a repkedő poénokat és a fejfájdítóan peches történeteket. Az előadások mellett folyamatosan keresték az újabb tehetségeket a szervezők, és azok idővel jöttek is szép számmal. Rövidesen televíziós műsoridőt is kapott a Dumaszínház, így már bárki nézhette az előadásokat anélkül, hogy kimozdult volna a lakásból. A társulat növekedése így egyre nagyobb közönséget vonzott, a stand-up comedy műfaja pedig egyre szélesebb körben vált ismertté Magyarországon is – hála a televíziónak és az egyre gyarapodó társulatnak. 2010-re, azaz röpke 7 év leforgása alatt a Dumaszínház csak Budapesten 3 helyszínen vált elérhetővé, míg vidéken már 55 településen élvezhette a közönség a nagydumások előadását. A Dumaszínház népszerűsége pedig azóta is töretlen.

A verhetetlen humorral megáldott előadók műsorát Ön is megtekintheti, nem kell mást tennie, mint ellátogatnia a dumaszinhaz.hu oldalra, itt könnyűszerrel foglalhat jegyet az aktuális előadásokra. Írjon nekünk e-mailt is a jegyfoglalas@dumaszinhaz.hu-ra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36306805263, illetve a +36 (1) 219-5337 számon. Ugyanitt akár még vásárlásra is adhatja a fejét, hiszen a Dumabolt számos DVD-vel és ajándéktárggyal várja Önt. Ha szeret nevetni, eljön!